Головна Новини Політика внутрішня політика Юрій Левченко міг піти з "Свободи" у пошуку великих грошей, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Юрій Левченко міг піти з "Свободи" у пошуку великих грошей, - ЗМІ

За інформацією журналістів, на сьогоднішній день екс-нардеп "Свободи" Юрій Левченко нібито отримує вигоду від створення незручностей забудовникам Києва і хоче створити свою партію

30 грудня 2019, 15:11 comments3646
Поділіться публікацією:
Юрій Левченко міг піти з "Свободи" у пошуку великих грошей, - ЗМІ

Причиною відходу колишнього нардепа Юрія Левченка з ВО "Свобода" могли стати фінансові амбіції політика. Про це пише видання "Голос".

Журналісти нагадали, що в 2019 році Левченко спочатку програв парламентські вибори на своєму 223-му окрузі, поступившись мандатом "слузі народу" Людмилі Буймістер, а потім не знайшов взаєморозуміння з Олегом Тягнибоком і пішов зі "Свободи", членом якої був 11 років.

За інформацією "Голосу", Левченко нібито не влаштовувала суто ідейна політична робота і він вимагав стабільного дохіду. Це, в свою чергу, не влаштувало керівників "Свободи", які вказали екс-нардепу на двері.

"В помсту за це Левченко розвалив фракцію "Свободи" у Київраді руками своїх відданих прихильників", — сказано в матеріалі.

Журналісти "Голосу" відмічають що на сьогоднішній день Юрій Левченко офіційної безробітний, а на життя він нібито заробляє проведенням акцій протесту на замовлення та іншими методами.

"За словами одного із конкурентів Левченка по 223 округу, який теж не пройшов у Раду, це 100%-ва правда, що екс-свободівець наживається на створенні незручностей забудовникам Києва. А "працює" він торованою схемою: підбурювання місцевих жителів, залякування їх тотальної забудовою, розгін "зради" в соцмережах, мітинги "незгодних", пригон радикальних титушек на об'єкти будівництва. Дивно, чому такою бурхливою діяльністю Левченка досі не зацікавилися правоохоронці", — йдеться в статті.

За даними "Голосу", зараз екс-нардеп планує створити власну партію і спробувати щастя на місцевих виборах. Саме це, вважають журналісти, змушує його вести активну діяльність.

У матеріалі наголошується, що Левченко разом з дружиною Тетяною Максименко, яка давно працювала в Управлінні справами Апарату Верховної Ради, за 2018 рік заробили 493 тис. грн. При цьому у подружжя, відповідно до декларації, є великі земельні ділянки у Вінниці 663 м кв. і 881 кв. м, квартири в Києві 35,2 м кв. і 42,6 кв. м, і ще одна квартира в столиці в 45 кв. м, яка знаходиться в спільній власності. Крім цього, у сім'ї Левченко є земельні ділянки в 1200 кв. м і 1000 м кв. у Вишгородському районі Київщини та житловий будинок у Вінниці 63,3 кв. м




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://golos.ua/i/725655
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!