Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленського просять ввести ліцензію на дозвіл бути батьками
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленського просять ввести ліцензію на дозвіл бути батьками

Для того, щоб отримати рішення на народження дитини пропонується виконати ряд вимог

31 грудня 2019, 16:24 comments3380
Поділіться публікацією:
Зеленського просять ввести ліцензію на дозвіл бути батьками

На сайті президента України зареєстрована петиція про введення обов'язкової ліцензії на народження дітей. Згідно петиції, пропонується ввести обов'язкову ліцензію де майбутні батьки повинні будуть пояснити мотиви народження дитини, мати середній достаток, пройти медицинскую комісію.

Крім того, бажаючі стати батьками повинні будуть перевіритися у нарколога, психіатра, у них не повинно бути спадкових захворювань.

Бажаючі дитину батьки  мати матеріальне становище мінімум на середньому рівні. У дитини має бути окреме житло з не менш 2 кімнатами, а також бюджет не пізніше 14 років. Майном дитина зможе розпоряджатися самостійно", — йдеться в петиції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вступив у силу закон про передачу 200 млн грн на будівництво лікувально-діагностичного комплексу лікарні "Охматдит".

Також ми писали про те, що дослідники з Університету Кардіффа прийшли до висновку, що діти, які народилися взимку та восени, мають більше шансів на розвиток психічних розладів.

Згідно з новим дослідженням, "зимові" діти можуть піддаватися депресії через стресовий гормон  кортизолу, рівень якого підвищується в жіночому організмі під час пологів у холодний період.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!