Головна Новини Політика внутрішня політика "Корреспондент" у своєму рейтингу "топ-100 найвпливовіших" занижує позиції деяких політиків, - Мулик
commentss НОВИНИ Всі новини

"Корреспондент" у своєму рейтингу "топ-100 найвпливовіших" занижує позиції деяких політиків, - Мулик

На думку конфліктолога Володимира Мулика, рейтинг "Кореспондента" буде ближче до істини, якщо Медведчук буде присутній в топ-5 найбільш впливових

6 січня 2020, 20:08 comments2142
Поділіться публікацією:
"Корреспондент" у своєму рейтингу "топ-100 найвпливовіших" занижує позиції деяких політиків, - Мулик

Автори рейтингу "топ-100 найвпливовіших" журналу "Кореспондент" занизили рейтинги деяких політиків. "І, навпаки, ряд фігур отримали "завищені оцінки", — пише на сайті "Кореспондент" конфліктолог Володимир Мулик.

Наприклад, Мулик не погоджується, що олігарх Ігор Коломойський сьогодні є другим за впливовістю. За словами Мулыка, це просто самореклама, яка не відповідає реальному стану справ.

"Хоча це надто завищена оцінка – причому не його реального впливу, а самопіару в стилі "сам себе не похвалиш – ніхто не похвалить".

Мулик нагадує, що у Коломойського є проблеми з США, де тривають слухання у канцлерском суді штату Делавер у справі "Приватбанк проти Коломойського & C", за звинуваченням у шахрайстві на $674,53 мільйона.

"А ще аж до недавнього часу Коломойський намагався встановити контакти з керівництвом РФ, але припинив після того, як з Кремля публічно дали зрозуміти, що ніхто з них не буде навіть розмовляти", — додав він.

У той же час, підкреслює Мулик, автори рейтингу трохи занижують позиції Віктора Медведчука.

"А ось 7 позиція Віктора Медведчука виглядає відверто заниженою. Всі, хто причетний до вищих сфер, в курсі, що Медведчук насправді нікуди і не йшов з першого ешелону української політики, він стабільно присутній в топ-10 найвпливовіших. Хіба що політик не прагнув будь-якою ціною "засвітитись" у ЗМІ", — пояснює автор.

Мулик аргументує, що в 2019 році Віктор Медведчук провів у Верховну Раду другу за чисельністю фракцію "Опозиційної платформи — За життя", він також залишається єдиним українським політиком, який безпосередньо спілкується з Путіним.

"В 2019 році спрацював стратегічний план Медведчука – і у Верховній Раді з'явилася друга за чисельністю фракція "Опозиційна платформа – За життя". Крім того, глава політради "Опозиційної платформи" продовжує залишатися єдиним із топ-політиків, хто безпосередньо постійно спілкується з Володимиром Путіним", — наводить аргументи конфліктолог.

"А присутність Віктора Медведчука на грудневій зустрічі глав держав і урядів СНД у Санкт-Петербурзі знаючі люди розшифрували як чіткий сигнал, хто сьогодні вирішує питання на президентському рівні на теренах колишнього СРСР", — додав він.

Володимир Мулик вважає, що Медведчук має бути в топ-5 найбільш впливових, тоді можна буде говорити, що рейтинг "Кореспондента" близький до істини.

"Тому, коли "Кореспондент" помістить Медведчука в топ-5 найбільш впливових, він буде ближче до істини", — приходить до висновку конфліктолог Володимир Мулик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!