Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук: Підвищення зарплат чиновникам і народним депутатам – це злочин проти українського народу
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: Підвищення зарплат чиновникам і народним депутатам – це злочин проти українського народу

Голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктор Медведчук переконаний, що представники влади не мають права підвищувати зарплати народним депутатам і вищим чиновникам, оскільки це буде фактично злочином проти українського народу

14 січня 2020, 18:17 comments1414
Поділіться публікацією:








Медведчук: Підвищення зарплат чиновникам і народним депутатам – це злочин проти українського народу

"Я вважаю, що народні депутати не мають ні морального, ні юридичного, ні політичного права сьогодні підвищувати собі заробітну плату, в цих умовах. Як, втім, і чиновники Кабінету міністрів, які вже хизуються тим, що підвищені заробітні плати. І ми бачимо за повідомленнями ЗМІ, що чиновники непомірно підвищують собі заробітні плати", — сказав нардеп.

Політик зазначив, що зарплати підвищуються відповідно до законодавства.

"Але я вважаю, що цей потік збільшення заробітних плат, коли у нас країна знаходиться в такій економічній ситуації, коли сьогодні не підвищені заробітні плати для вчителів, для представників системи охорони здоров'я, підвищувати заробітні плати чиновникам і народним депутатам – це злочин проти українського народу", ‒ резюмував Медведчук.

Нагадаємо, раніше голова політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктор Медведчук запропонував план істотного підвищення мінімальних зарплат і пенсій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!