Головна Новини Політика внутрішня політика Чиновникам різко збільшили зарплати, щоб вони не крали
commentss НОВИНИ Всі новини

Чиновникам різко збільшили зарплати, щоб вони не крали

Гончарук вважає, що робота чиновників повинна добре оплачуватися, щоб у них не було спокуси красти

15 січня 2020, 07:41 comments3846
Поділіться публікацією:
Чиновникам різко збільшили зарплати, щоб вони не крали

За допомогою значного підвищення оплати праці представникам влади, уряд відійшов від тіньових схем. Так у своєму Telegram-каналі прем'єр-міністр Олексій Гончарук пояснив різке підвищення зарплати чиновникам.

Гончарук зазначив, що в Україні протягом тривалого періоду чиновники отримували кілька тисяч гривень, і в цей же час в конвертах отримували значні суми, або ж за тіньовими схемами крали десятки і сотні мільйонів доларів.

“Політики не потребували високої зарплати, їм було зручно грабувати країну і прибіднятися перед українцями, зараз ми припинили цю практику відкатів і тіньових схем" – зазначив політик.

Також він вважає, що робота повинна гідно оплачуватися і чиновники повинні отримувати високу зарплату, щоб у них не було бажання зловживати своїм службовим становищем.

Як повідомляло видання "Коментарі", 14 січня голова Комітету виборців України Олексій Кошель повідомив про те, що зарплата народного обранця зараз становить 65 тисяч гривень, а також що парламент має навести порядок з цими засобами, тому що нардепи зобов'язані звітувати перед бухгалтерією, на що вони їх витратили.

Раніше колишній віце-прем'єр, міністр соціальної політики Павло Розенко повідомив про те, що з 1 січня 2020 року депутатам Верховної Ради і працівникам міністерств збільшили зарплату від 2 до 5 разів і тепер вона складе більше 100 тис. грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!