Головна Новини Політика внутрішня політика Густєлєв залишається главою "Київавтодору" завдяки дружбі з Кличком і відносин з заступником міністра інфраструктури, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Густєлєв залишається главою "Київавтодору" завдяки дружбі з Кличком і відносин з заступником міністра інфраструктури, – ЗМІ

Вітчизняні ЗМІ пишуть, що кар'єрі Густєлєва сприяє дружба з Кличком і відносини з Форсюк

15 січня 2020, 21:02 comments2505
Поділіться публікацією:
Густєлєв залишається главою "Київавтодору" завдяки дружбі з Кличком і відносин з заступником міністра інфраструктури, – ЗМІ

Очільнику комунального підприємства "Київавтодор" Олександру Густєлєву, який раніше був фігурантом декількох кримінальних проваджень, вдається зберегти посаду завдяки заступництву столичного градоначальника Віталія Кличко, а також заступниці міністра інфраструктури України Наталії Форсюк. Про це пише Politeka.

У статті одного з вітчизняних ЗМІ пишуть, що в результаті дій Густєлєва у бюджеті недорахувалися півмільярда гривень. Йому приписують створення "злочинної групи", яка нібито під прикриттям Густєлєва могла привласнити кошти столичного бюджету, виділені на утримання і ремонт міських доріг і мостів. Те, що незважаючи на такі звинувачення голова "Київавтодору" залишається на своїй посаді видання пов'язує з його дружбою з Віталієм Кличком, що підтверджують численні фото в неробочій атмосфері, коли Густєлєв і Кличко катаються на мотоциклах, разом відвідують баню, тощо.

Крім того, Віталій Кличко зовсім недавно подав на узгодження  у Кабінет міністрів України кандидатуру чиновника на посаду заступника мера Києва.

Також видання припускає, що Густєлєва пов'язують близькі стосунки із заступником міністра інфраструктури України Наталією Форсюк, що також може сприяти його кар'єрі.

У той же час ЗМІ пишуть, що відкритим залишається питання, чи погодить неоднозначне призначення глава уряду Олексій Гончарук.

Раніше "Коментарі" писали, що Національна поліція почала розслідування кримінального провадження за заявою мера Києва Віталія Кличка проти керівника Офісу президента Андрія Богдана.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!