Головна Новини Політика внутрішня політика Партія "ОПЗЖ" запропонувала заборонити підвищувати зарплати депутатам, - Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Партія "ОПЗЖ" запропонувала заборонити підвищувати зарплати депутатам, - Медведчук

Голова політради партії ОПЗЖ Віктор Медведчук виступив проти підвищення депутатських зарплат

16 січня 2020, 13:54 comments1525
Поділіться публікацією:








Партія "ОПЗЖ" запропонувала заборонити підвищувати зарплати депутатам, - Медведчук

Ініціатива нової української влади про збільшення заробітних плат міністрів і народним депутатам – це не що інше, як злочин проти українського народу. З такою заявою виступив голова Політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук.

"Депутати від нашої партії внесли до Верховної Ради постанову № 2747 "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про фінансове забезпечення діяльності народних депутатів України" (щодо зменшення розміру заробітної плати народних депутатів України)", яким розміри посадових окладів народних депутатів України встановлено на рівні посадових окладів членів Кабінету Міністрів України, виходячи з розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб на 30 листопада 2019 року. Це означає, що в цьому році зарплати депутатів підвищуватися не будуть", ‒ підкреслив Медведчук.

"Я вважаю, що народні депутати не мають ні морального, ні юридичного, ні політичного права сьогодні підвищувати собі заробітну плату в цих умовах. Як, втім, і чиновники Кабінету Міністрів, які вже хизуються тим, що підвищені заробітні плати. Але я вважаю, що цей потік збільшення заробітних плат, коли у нас країна знаходиться в такій економічній ситуації, коли сьогодні не підвищені заробітні плати для вчителів, для представників системи охорони здоров'я, підвищувати заробітні плати чиновникам і народним депутатам – це злочин проти українського народу", – зазначив політик.

" target="_blank">



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!