Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук: Продаж землі неможливий без референдуму
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук: Продаж землі неможливий без референдуму

Голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя», народний депутат Віктор Медведчук вчергове заявив, що закон про ринок землі сільськогосподарського призначення влада має приймати тільки після референдуму

22 січня 2020, 18:00 comments1219
Поділіться публікацією:
Медведчук: Продаж землі неможливий без референдуму

Політик зазначив, що фракція "ОПЗЖ" подала 3299 правок до законопроекту про ринок землі, серед яких є і ті, які передбачають проведення всеукраїнського референдуму з даного питання.

"Наша позиція однозначна – продаж землі може мати місце тільки після референдуму. І це позиція, яку ми будемо відстоювати", – підкреслив Медведчук.

За словами нардепа, якщо пропрезидентська більшість у Верховній Раді відмовиться розглядати всі внесені правки до закону, то "Опозиційна платформа – За життя" буде звертатися до Конституційного суду України.

"Ми не сказали, що ми будемо наполягати, а ми наполягаємо. І саме тому на сьогоднішній день закон №2178 про продаж земель сільськогосподарського призначення до цих пір не прийнятий. Ми будемо вимагати, щоб всі наші правки, а саме 3299, як визначено комітетом, таких правок на сьогоднішній день 4018, були предметом розгляду в залі", – резюмував Медведчук.


Нагадаємо, голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук заявляв, що запуск ринку землі є вимогою МВФ, США і американського мільярдера Джорджа Сороса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!