Головна Новини Політика внутрішня політика Російські політики намагалися "прорватися" в Україну, але митниця не дала добро
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські політики намагалися "прорватися" в Україну, але митниця не дала добро

Російські політики змушені були відлетіти назад

23 січня 2020, 13:51 comments2476
Поділіться публікацією:
Російські політики намагалися "прорватися" в Україну, але митниця не дала добро

В аеропорт "Бориспіль" рейсом з Лондона прибув колишній мер Пскова і колишній депутат місцевого обласного збора, представник партії РФ "Єдина Росія" Ян Лузін, однак Державна прикордонна служба відмовила їм у перетинанні державного кордону України, пише "Українська правда".

Виявилося, що політикі не змогли підтвердити мету свого перебування. Сьогодні вранці вони вилетіли з "Борисполя" в Німеччину.

Ще два політика Юрій Гольман з Омської області і Валентин Малетин не змогли пройти прикордонний контроль в пункті пропуску "Київ (Жуляни)". За їх словами, вони прибули в Київ для участі в конференції, але в результаті їх розгорнули назад.

Як повідомляло видання "Коментарі", навесні у київському Палаці "Україна" має відбутися концерт відомого російського поп-виконавця Олександра Сєрова, який внесений у базу "Миротворця" у зв'язку зі своїм відвідуванням окупованого Криму з боку Російської Федерації, що є фактичним визнанням анексії законною. Патріотично налаштовані організації негайно відреагували на анонс майбутнього концерту, а журналісти звернулися в СБУ з проханням пояснити позицію силового відомства щодо Сєрова




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!