Головна Новини Політика внутрішня політика «Прослушка» Гончарука: кому міг бути вигідний «злив» інформації
commentss НОВИНИ Всі новини

«Прослушка» Гончарука: кому міг бути вигідний «злив» інформації

Політичний експерт вважає, що скандал з "плівками Гончарука" міг бути вигідний Андрію Єрмаку

24 січня 2020, 16:59 comments1824
Поділіться публікацією:
«Прослушка» Гончарука: кому міг бути вигідний «злив» інформації

В Україні не вщухають пристрасті через опублікованы "плівки Гончарука", де нібито прем'єр України називає себе "профаном в економіці". Громадськість, а також політики та журналісти досі намагаються знайти відповіді на питання: кому це вигідно і що спричинить так званий злив аудіоданих.

Політичний експерт Юлія Пілецька у своєму блозі пише: негативне сприйняття президентом ефективності роботи Олексія Гончарука на посаді і небажання президента звільняти його нібито могло спонукати оточення Зеленського, "підштовхуючи" його зробити кадрові висновки щодо прем'єр-міністра. За її словами, Андрій Єрмак нібито найбільше зацікавлений в дискримінації глави уряду, а сам скандал з записом розмови відбувся "під його чітким і скоординованим впливом". Саме тому на оприлюднених записах не було нічого кримінального, що могло б дискредитувати всю команду Зеленського, а лише прояви неповаги до самого президента і некомпетентності прем'єр-міністра – вважає експерт.
"У цьому перевороті діяла група зі спільними інтересами Коломойського, Бродського, Данилова, Коболєва і Вітренко. Все зірвалося через те, що Вітренко і Коболєв в останній момент вийшли з домовленостей злити Гончарука, — пише Юлія Пілецька. — І якби Вітренко і Коболєв не вийшли в останній момент домовленості, то переворот був би вдалим".
Експерт вважає, що в кулуарній боротьбі в Офісі президента Андрій Єрмак хоче розширити свій вплив на економічну і внутрішню політику, користуючись кредитом довіри від Зеленського, однак "на кожному кроці фактично підставляючи його". "Адже в результаті всіх цих владних чвар страждає репутація як команди президента зокрема, так і нашої країни в цілому", — вважає політичний експерт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!