Головна Новини Політика внутрішня політика Якщо б нова влада і опозиція об'єдналися, конфлікт на Донбасі вже було б вирішено, - Кузьмін
commentss НОВИНИ Всі новини

Якщо б нова влада і опозиція об'єдналися, конфлікт на Донбасі вже було б вирішено, - Кузьмін

Нардеп Ренат Кузьмін вважає, що нова влада не хоче закінчувати війну на Донбасі і пояснив чому

27 січня 2020, 12:45 comments2669
Поділіться публікацією:
Якщо б нова влада і опозиція об'єдналися, конфлікт на Донбасі вже було б вирішено, - Кузьмін

Президент України Володимир Зеленський та його команда продовжують вести "хибну політику режиму" Петра Порошенка. Про це заявив доктор юридичних наук, народний депутат від партії "Опозиційна платформа – За життя" Ренат Кузьмін, пише NewsOne.

За його словами, багато дій і риторика представників нової влади схожі з аналогічними діями попередників, при цьому якогось прогресу в Україні поки що не спостерігається. Кузьмін переконаний, що як нинішній так і попередній владі вигідний конфлікт, що відбувається сьогодні в Україні. У той же час за красивими гаслами, переконаний нардеп, немає нічого конструктивного, а тому опозиції довелося взяти ініціативу в свої руки.

"Сьогодні опозиція робить набагато більше для вирішення конфлікту, ніж влада. І останні ініціативи Віктора Медведчука яскравий тому приклад. Вже створено міжфракційне об'єднання в Раді і міжпарламентське об'єднання Нормандської четвірки. Адже Україна є парламентсько- президентською, а не президентською республікою, а значить, питання війни і миру повинен вирішувати парламент, а не чиновники Офісу президента", — наголошує парламентарій.

Ренат Кузьмін нагадав, що зараз Медведчук веде переговори про спільну роботу з лідерами парламентів Франції та Німеччини. Наступний етап – Держдума Росії. Політик запевнив, що незабаром українці побачать реальні результати цієї роботи.

Розповів народний депутат і про перспективи об'єднання Медведчука і Зеленського. Такий розвиток подій, на його думку, був би оптимальним. Мовляв, якщо б влада і опозиція об'єдналися в плані врегулювання конфлікту на Донбасі, він був би вже давно вирішений.

"На жаль, Україною керують інфантильні і політично незрілі люди, які не здатні на прийняття вольових рішень. Але, як кажуть, надія вмирає останньою. А значить, будемо чекати об'єднання зусиль і швидкого вирішення конфлікту на Донбасі в інтересах всього українського народу", — резюмував Кузьмін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!