Головна Новини Політика внутрішня політика Експеримент з передачею «Укрзалізниці» призведе до катастрофи, – Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Експеримент з передачею «Укрзалізниці» призведе до катастрофи, – Медведчук

Голова політради партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктор Медведчук вважає, що передача «Укрзалізниці» в управління німецькій Deutsche Bahn, яку запропонував прем'єр-міністр Олексій Гончарук, може завдати серйозної шкоди Україні

27 січня 2020, 19:04 comments2513
Поділіться публікацією:
Експеримент з передачею «Укрзалізниці» призведе до катастрофи, – Медведчук

"Випадок дійсно "безпрецедентний" навіть для досить багатої на дивні управлінські рішення України. Такого ще не було, щоб цілу підгалузь країни, яка має стратегічне значення, передали в управління іноземній компанії. Очевидно, саме для цього Гончаруку дали ще один шанс", – обурився депутат.

Медведчук не виключив, що таке нестандартне рішення влади не буде останнім. За його словами, українське керівництво ще ніколи не було таким некомпетентним і економіка країни може цього не пережити.

"Після такого "мудрого" управлінського рішення нас явно чекає ще чимало масштабних нововведень від Гончарука. Питання тільки в тому, як українська економіка їх переживе. Кожен день перебування нинішнього уряду у владі веде Україну до катастрофи. Країну треба рятувати, і рятувати терміново – вже сьогодні. Завтра буде пізно", – додав Медведчук.

Нагадаємо, раніше Віктор Медведчук заявив, що заява Гончарука про відставку є цинічним і дешевим піар-ходом. Крім того, на думку нардепа, головною загрозою національній безпеці України є непрофесіоналізм влади.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!