Головна Новини Політика внутрішня політика Мендель отримує більше, ніж Зеленський та Богдан
commentss НОВИНИ Всі новини

Мендель отримує більше, ніж Зеленський та Богдан

Стала відома зарплата Юлії Мендель

4 лютого 2020, 07:59 comments4444
Поділіться публікацією:
Мендель отримує більше, ніж Зеленський та Богдан

З червня по грудень 2019 року прессекретар Президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель отримала 370 563,02 гривні заробітної плати. В середньому, це близько 53 тисяч гривень на місяць. Про це повідомили у Державному управлінні справами у відповідь на запит “УНН”. 

“У 2019 році прессекретарю Президента України Юлії Мендель нарахована заробітна плата в розмірі 370 563,02 гривні. З 1 січня 2020 року посадовий оклад за посадою прессекретаря Президента України становить 27 187 гривень”, — йдеться у повідомленні.

Це значно більше, ніж отримує за свою роботу президент України Володимир Зеленський. Зарплата Мендель перевищує і ті суми, які на чолі Офісу президента заробляє Андрій Богдан.

Нагадаємо, що журналіст "Радіо Свобода" Сергій Андрушко намагався поставити Зеленському питання про Андрія Богдана, але Мендель відштовхнула його. Мендель пояснила свій вчинок тим, що журналісти не мають порушувати безпеку першої особи. У зв'язку з цим скандальним інцидентом телевізійний журналіст Данило Яневський написав на прес-секретаря президента України Юлію Мендель заяву в поліцію.

Незабаром Глава держави Володимир Зеленський пожартував з приводу скандалу з участю прес-секретаря глави держави Юлії Мендель.

Під час прес-брифінгу Зеленського про засідання Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі запитав у свого прес-секретаря, чи нікого вона не штовхала?

"Ви там нікого не штовхали?" — спитав Зеленський, звертаючись до Мендель.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!