Головна Новини Політика внутрішня політика «Якщо Зеленський відновить постачання води в Крим, це означатиме державну зраду», – Білецький 
commentss НОВИНИ Всі новини

«Якщо Зеленський відновить постачання води в Крим, це означатиме державну зраду», – Білецький 

Лідер політичної партії «Національний Корпус» Андрій Білецький заявив, що українське керівництво розглядає можливість початку поставок води до анексованого Криму

4 лютого 2020, 19:30 comments4998
Поділіться публікацією:
«Якщо Зеленський відновить постачання води в Крим, це означатиме державну зраду», – Білецький 

"За поки що неперевіреною інформацією від джерела з Кабміну стало відомо, що 11-12 лютого на дамбу біля смт. Чаплинка Херсонської області вирушає комісія оглядати Північно-Кримський канал і вирішувати питання відновлення постачання води до Криму", — написав Білецький в Twitter.

У той же час, лідер "Нацкорпусу" звернув увагу на "теплий діалог" президентів України та Росії. На думку політика, на цьому тлі інформація про запуск Північно-Кримського каналу стає схожою на правду.

Білецький нагадав, що саме через Північно-Кримський канал до Криму надходило близько 85% прісної води, тому рішення про припинення його роботи навесні 2014 року було стратегічним.

"Забезпечувати ресурсом територію, визнану окупованою всіма можливими документами – рішення, що заслуговує на статтю Державна зрада, відставку Кабміну та імпічмент президента", — підкреслив політик.

Також Білецький зазначив, що офіційного підтвердження інформації немає і закликав стежити за новинами. Він також висловив сподівання, що цей інсайд не підтвердиться.

picture




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!