Головна Новини Політика внутрішня політика До звільнення Олени Бабак можуть бути причетні Вавриш і Богдан - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

До звільнення Олени Бабак можуть бути причетні Вавриш і Богдан - ЗМІ

Альона Бабак заявила, що з нею затіяли боротьбу за анулювання дозволів на будівництво

6 лютого 2020, 15:18 comments2337
Поділіться публікацією:
До звільнення Олени Бабак можуть бути причетні Вавриш і Богдан - ЗМІ

Екс-міністр розвитку громад і територій України Альона Бабак натякнула, хто має відношення до її звільнення.

4 лютого під час свого виступу у ВР Альона Бабак з трибуни заявила про те, що з нею почали боротьбу в ЗМІ за анулювання дозволів на будівельні роботи на об'єктах на вулицях Ольшанської та Гоголівської у Києві.

"Я хочу сказати тим, хто розпочав боротьбу зі мною особисто у пресі за анулювання дозволів на Вільшанській, на Гоголівській. І ці люди скоро почнуть будівництво біля "Палацу Україна", на Івана Франка, — друзі-кияни не будуть стояти осторонь, вони вийдуть проти вас", — заявила вона.

За даними видання "Наші гроші", мова йде про будівництво об'єктів компаніями, пов'язаними з нардепами від ОПЗЖ Столаром Вадимом і Дмитром Ісаєнко, а також бізнес-партнером Ісаєнко – Андрієм Вавришем, який зараз є девелопером, а в 2010-2015 рр. був заступником директора Департаменту містобудування КМДА. Вавриш відомий також як один керівника Офісу Президента Андрія Богдана.

Зокрема, у вересні дозвіл на будівництво біля входу в ст. м "Палац Україна" отримала компанія "Укржилстрой", яку пов'язують зі Столар. Підрядником забудови є компанія Ісаєнко.

Дозволи на будівництво на даних об'єктах були видані ДАБІ, яку тоді очолював Сергій Кузьмін.

У листопаді грудня 2019 року ДАБІ під керівництвом Олександра Строкача після ряду перевірок анулювала дозволи на будівництва ЖК на Гоголівській та Ольшанської.

Журналісти видання "Наші гроші" відзначають, що Строкача називають креатурою екс-глави ДАБІ Олександра Кудрявцева, звільненого в кінці 2018-го року із-за скандалу з підробленим дипломом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!