Головна Новини Політика внутрішня політика Джемілєв повідомив, коли до Криму повернуть подачу прісної води
commentss НОВИНИ Всі новини

Джемілєв повідомив, коли до Криму повернуть подачу прісної води

Глава кримсько-татарської громади в Криму позначив, що вода повернеться на півострів, коли сам півострів повернеться в Україну

9 лютого 2020, 12:25 comments2622
Поділіться публікацією:








Джемілєв повідомив, коли до Криму повернуть подачу прісної води

Лідер кримськотатарського народу, народний депутат Мустафа Джемілєв заявив, що Київ пустить дніпровську воду до Криму тільки після деокупації півострова. Про це він повідомив в ефірі "Радіо Крим Реалії".

За словами Джемілєва, на даний момент сільське господарство Криму вже переживає катастрофічні наслідки від зневоднення степової частиніи території і, звичайно, українська влада розуміє необхідність відновлення подачі прісної води.

"Ми будемо подавати воду, обов'язково, але тільки після звільнення Криму від окупантів. Розмови про те, що це завдає шкоди жителям, інші сентименти — розкажіть це в іншому місці. Ви що, очікували, що вам створять комфортні умови? Країна, чию територію ви окупували? ", — обурений нардеп

У радіоефірі він нагадав слухачам, що відповідно до Женевської конвенції 1949 року вся відповідальність за стан людей на окупованій території лягає на країну-окупанта.

"Тому розповідати нам про гуманітарні речі  не треба", — уклав Джемілєв.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Мустафа Джемілєв відповів екс-прокурора Криму Наталії Поклонский на її чергові погрози на адресу кримських татар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!