Головна Новини Політика внутрішня політика Маруся Звіробій обізвала Зеленського "сциклом"
commentss НОВИНИ Всі новини

Маруся Звіробій обізвала Зеленського "сциклом"

Маруся Звіробій вважає, що президент злякався, надівши бронежилет у Ватикані

10 лютого 2020, 11:58 comments8811
Поділіться публікацією:
Маруся Звіробій обізвала Зеленського "сциклом"

Сьогодні у Києві Печерський райсуд обирає запобіжний захід для волонтера Марусі Звіробій. Під час судового засідання вона висловила своє обурення тим, що президент України прибув до Ватикану в бронежилеті, пише "Страна".

"Я об'єктивно вважаю, що президент — сцикло. І чекаю сюди президента, тому що командувач країни не повинен ображатися на двох дівчаток... Чого він ходить там у Папи Римського з броником?" — сказала вона.

Звіробій також уточнила, що попереджала Зеленського про те, що "не потрібно зв'язуватися з військовослужбовцями".

"Я читаю протокол допиту потерпілого Зеленського та охреневаю. Я його попереджала, що не потрібно зв'язуватися з військовослужбовцями — воно мене не слухає", — підкреслила вона.

Як повідомляло видання "Коментарі", президент України Володимир Зеленський під час вчорашнього візиту до Ватикану пересувався в бронежилеті і супроводі численної охорони. На це у себе в "Facebook" звернув увагу настоятель одного з полтавських храмів розкольницькою "ПЦУ" Олександр Дедюхін.

Нагадаємо, Маруся Звіробій стала скандально відомою після публікації відео, де разом з народним депутатом від "Євросолідарності" Софією Фединой прокляла Володимира Зеленського і попередила, що його можуть підірвати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!