Головна Новини Політика внутрішня політика В "Слузі народу» не заперечують відставки Богдана
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Слузі народу» не заперечують відставки Богдана

Спікер парламенту Дмитро Разумков впевнений, що "в нашій державі можливо все", а значить і відставка Богдана теж імовірна

10 лютого 2020, 23:18 comments1966
Поділіться публікацією:
В "Слузі народу» не заперечують відставки Богдана

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков прокоментував інформацію про нібито відставку керівника Офісу президента Андрія Богдана. Про це повідомляє видання УНІАН.

Як відзначили журналісти в розмові зі спікером, мова йде про те, що нібито з кабінету в Офісі президента, де Богдан приймав відвідувачів, почали виносити його речі, Разумков відповів досить ухильно, але не виключив, що відставка глави ОП має місце.

"Я не прес-секретар Андрія Йосиповича Богдана. Я думаю, що краще запитати у нього. Сьогодні у мене не було можливості з ним поспілкуватися, не можу це коментувати", — резюмував Разумков.

Також він додав, що останнім часом не виключає нічого, навіть самого несподіваного і незвичайного повороту подій.

"Я думаю, що в нашій державі, завдяки нашим людям, можливо все. Свого часу говорили, що Зеленський не може бути президентом. Однак всі бачать, хто саме сьогодні президент. Я, напевно, ніколи не міг подумати, що буду головою Верховної Ради України. Тому, можливо завжди все", — заявив колишній глава фракції" Слуга народу "і додав, що завжди краще питати безпосередньо, ніж робити припущення, здогади.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Андрій Богдан йде з Офісу президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!