Головна Новини Політика внутрішня політика Газ в кілокалоріях і обшуки в Держлісагентстві: дайджест нічних новин
commentss НОВИНИ Всі новини

Газ в кілокалоріях і обшуки в Держлісагентстві: дайджест нічних новин

Коболєв запропонував перейти на облік газу в кілокалоріях, а не в кубометрах, цієї ночі ГПУ та ДБР провели обшуки в Держлісагентстві, а також Курнікова стала мамою втретє

11 лютого 2020, 06:58 comments2344
Поділіться публікацією:
Газ в кілокалоріях і обшуки в Держлісагентстві: дайджест нічних новин

Коболєв запропонував змінити принцип обліку споживання газу

Голова "Нафтогазу" Андрій Коболєв вважає, що Україна повинна перейти на облік газу в кілокалоріях, а не в кубометрах, щоб вирішити питання з малозрозумілими для споживачів коефіцієнтами в платіжках.

За його словами, багато українців звернули увагу на наявність у платіжках коефіцієнта приведення до стандартних вимог. Саме його застосування, за словами голови "Нафтогазу", стримує впровадження конкурентного ринку газу

ГПУ та ДБР провели обшуки в Держлісагентстві

Слідчі ДБР спільно з прокурорами Офісу Генерального прокурора провели обшуки у центральному апараті Держлісагентства та лісництвах Житомирщини, через незаконну вирубку деревини.

 За попередньою інформацією, працівники лісгоспу у змові з посадовими особами лісозахистного підприємства Держлісагентства під час відводу насаджень в санітарні рубки вносили неправдиві відомості у документи

Boeing 747 розвинув швидкість до 1327 км/год

Літак Boeing 747 компанії British Airways, що виконував рейс Нью-Йорк — Лондон, побив рекорд швидкості через попутний вітер.

5554 кілометра через Атлантику літак подолав за 4:00 56 хвилин. Це рекорд для такого маршруту пасажирського літака. Максимальна швидкість досягла 1327 кілометрів на годину. 

Трамп вперше відвідає Індію

Президент США Дональд Трамп в кінці лютого планує здійснити перший візит в Індію. Американський лідер і перша леді Меланія Трамп відвідають Індію  24 — 25 лютого 2020.  

Курнікова та Іглесіас стали батьками в третій раз

Колишня тениссистка Анна Курнікова і її чоловік, 44-річний Енріке Іглесіас, вдруге стали батьками. Через два з невеликим роки після появи на світ двійнят Николаси і Люсі у них народилася третя дитина.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!