Головна Новини Політика внутрішня політика ОПЗЖ про підпал офісу в Полтаві: акт політичного терору і залякування
commentss НОВИНИ Всі новини

ОПЗЖ про підпал офісу в Полтаві: акт політичного терору і залякування

Спроба підпалу офісу партії «Опозиційна платформа — За життя» у Полтаві є частиною кампанії з дискредитації голови міського осередку, народного депутата Іллі Ківи і політсили в цілому

11 лютого 2020, 13:16 comments2956
Поділіться публікацією:
ОПЗЖ про підпал офісу в Полтаві: акт політичного терору і залякування

"Цей акт політичного терору і залякування доводить, що нападами на ОПЗЖ займаються саме націонал-радикали. Продемонструвавши повну неспроможність своїх ідей, спрямованих на розкол країни, розпалювання ворожнечі, утиск прав російськомовного населення, позбувшись підтримки громадян України, націонал-радикали вдаються до останнього засобу – насильства", – сказано в заяві партії.

Відзначається, що партійці затримали одного з нападників на офіс — активіста ВО "Свобода" Вадима Патика.

У ОПЗЖ впевнені, що спроба підпалу є частиною системної кампанії преси з дискредитації голови полтавської організації ОПЗЖ Іллі Ківи і політсили в цілому.

""Опозиційна платформа – За життя" вимагає проведення об'єктивного розслідування, встановлення не тільки виконавців, але й замовників кампанії терору проти нашої партії. Це – першочергове завдання правоохоронних органів, які допустили розгул насильства і націонал-радикалізму", – підсумували в партії.

Нагадаємо, 24 січня 2020 року в Полтаві невідомі напали на приймальню партії "Опозиційна платформа – За життя" і спробували влаштувати пожежу. Приймальня була відкрита 21 січня 2020 року за участю нардепів Вадима Рабиновича і Віктора Медведчука. На думку партійців, акція націоналістів стала відповіддю на посилення позиції партії в Полтавській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!