Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук вчить "слуг народу" перемагати вміннями, - політтехнолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук вчить "слуг народу" перемагати вміннями, - політтехнолог

Віктор Медведчук і його команда демонструють на практиці, як можна домагатися вирішення нагальних питань, вважає Михайло Шпир

11 лютого 2020, 14:17 comments1382
Поділіться публікацією:
Медведчук вчить "слуг народу" перемагати вміннями, - політтехнолог

Хвалений "турборежим" забуксував на прийнятті закону про продаж землі, пише в Facebook політтехнолог Михайло Шпир.

"Слуги народу" збиралися з наскоку прийняти закон про продаж землі — і зламалися!", — констатував він.

Михайло Шпир цитує главу фракції "Слуга народу" Давида Арахамию, який в кулуарах Ради поскаржився журналістам, що продавати українську землю не дозволяє партія Віктора Медведчука "Опозиційна платформа — За життя".

"Головний "слуга" Арахамія в четвер сам зізнався, що турборежим в історії з законом про землю поламали Медведчук зі своєю "Опозиційної платформою". Інакше, як він сам каже, ще 2-3 місяці тому слуги б дозволили продавати землю", — нагадує політтехнолог.

За словами Шпіра, "слуги народу" поводяться як типові "соросята", які звикли накидатися зграєю. При цьому Шпир нагадав Давиду Арахамії ази політичної боротьби, де перемагає не наймасовіша, а найбільш організована сила.

"Арахамія не читав політичну класику, тому не знає, що в політичній боротьбі перемагає не наймасовіша, а найбільш організована сила.

Ось і дивується тепер, чому слуг у Раді дві з половиною сотні, а вони здатні тільки на кнопки натискати. А для ефективної роботи потрібні організація, досвід і знання парламентської роботи", — аргументував політтехнолог.

За словами Михайла Шпіра, Медведчук з соратниками вчать "зелених", як "перемагати не числом, а вмінням".

"Коротше, Медведчук і компанія показують слугам Зеленського, як на практиці працює приказка "Перемагати не числом, а вмінням", — резюмував політичний експерт.

"Хотілося б, щоб здорові сили остаточно поламали цей скажений зелений принтер. Бо як вже зрозуміло, що нічого хорошого для України і українців ці зелені слуги Сороса, США і транснаціональних компаній не несуть", — висловив побажання політтехнолог Михайло Шпир.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!