Головна Новини Політика внутрішня політика Київ оновить угоду з ЄС про ЗВТ та невідомі фото Гітлера: дайджест нічних новин
commentss НОВИНИ Всі новини

Київ оновить угоду з ЄС про ЗВТ та невідомі фото Гітлера: дайджест нічних новин

Євросоюз і Україна домовилися поновити угоду про зону вільної торгівлі, а в Британії на аукціон виставили раніше невідомі фото Адольфа Гітлера

12 лютого 2020, 07:00 comments2124
Поділіться публікацією:
Київ оновить угоду з ЄС про ЗВТ та невідомі фото Гітлера: дайджест нічних новин

Київ і Євросоюз ЄС оновлять угоду про зону вільної торгівлі

Євросоюз і Україна домовилися посилити роботу і вже в 2021 року оновити угоду про зону вільної торгівлі з ЄС. Пріоритетом буде підписання в 2020 році угоди між Україною та ЄС про спільний авіапростір.

Виявлені невідомі фото Гітлера

Британський аукціонний будинок Jones & Jacob виставив на продаж фотоальбом одного з військовослужбовців охорони фюрера Великогерманского рейху Адольфа Гітлера. Знімки, про які, як стверджують продавці, раніше не були відомі.

Альбом надіслав неназваний клієнт, який, як повідомляється, знайшов його в сейфі покійного дядька, а той, будучи солдатом, привіз збірник в Великобританію з Німеччини після війни. Альбом складається з 170 фотографій, зроблених у період з 1937-го по 1939 рік. На багатьох з них зображений Гітлер в оточенні соратників на мітингах і партійних заходах.

У Зеленського обговорили паспортизацію "ЛДНР" і Криму

Україна розроблятиме програму для молоді з тимчасово окупованих районів Донбасу і Криму, щоб мотивувати її до збереження громадянства України. Існує необхідність у розробці спеціальної програми, метою якої буде забезпечення молодих людей документами, які підтверджують громадянство України.

Такі заходи повинні мотивувати молодь до отримання освіти та сприяння у влаштуванні подальшого життя на території, контрольованої Україною.

Парламент Лівану висловив довіру уряду

Парламент Лівану підтримав новий кабінет міністрів і план фінансового порятунку уряду в результаті вотуму довіри, незважаючи на спроби протестувальників заблокувати його. Двадцять депутатів проголосували проти уряду, а один утримався.

Хезболла і його союзники — підтримали уряд, у той же час як  рух колишнього прем'єр-міністра Саада Харірі не проголосувала за довіру разом зі своїми союзниками, ліванськими силами і Прогресивною соціалістичною партією.

Швейцарія розслідує перехоплення ЦРУ секретних листувань 120 країн

Після публікацій про те, що Центральне розвідувальне управління (ЦРУ) Сполучених Штатів і розвідка Німеччини використовували компанію з Швейцарії для стеження за секретної листуванням офіційних осіб інших країн Швейцарська влада почала розслідування.

Раніше з'явилася інформація з посиланням на документи ЦРУ і федеральні розвідувальної служби ФРН про те, що розвідки США та Німеччини 1970-х років отримували інформацію від швейцарської компанії-виробника шифрувального обладнання Crypto AG.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!