Головна Новини Політика внутрішня політика «Ніяких інтриг»: Єрмак розповів, як керуватиме Офісом президента
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ніяких інтриг»: Єрмак розповів, як керуватиме Офісом президента

За словами керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака, основними напрямками роботи стане врегулювання ситуації на Донбасі та покращення інвестиційної атмосфери

12 лютого 2020, 11:24 comments1904
Поділіться публікацією:
«Ніяких інтриг»: Єрмак розповів, як керуватиме Офісом президента

Новий керівник Офісу Президента (ОП) України Андрій Єрмак розповів про принципи майбутньої роботи та основні напрямки, над якими працюватиме команда під новим головуванням. Про це стало відомо під час першого брифінгу керівника ОП.

Так, Єрмак хоче "зробити Україну успішною і квітучою країною". Подякував президентові за довіру та Андрію Богдану за працю, спростувавши плітки про війни, які начебто відбувалися в Офісі.

"Я вважаю, що головними спікерами Офісу президента мають стати наші справи і результати. Тому вся наша робота буде сконцентрована на цьому. Ми повинні зробити все, щоби Офіс президента був дійсно офісом президента і ми всі працювали на те, щоби президент був успішний і наша країна була успішною", — сказав Єрмак.

Також він наголосив на виконанні усіх обіцянок, що були декларовані під час президентської кампанії.

"Буду робити все необхідне, щоби в Офісі президента основним принципом була комфортна атмосфера і професійна колективна робота однодумців, які поважають один одного. Я зроблю все, щоби ніякого телефонного права і втручання у державні процеси, ніяких інтриг, все буде прозоро і чесно", — повідомив новий голова Офісу.

Крім того, визнав, що слід розвивати комунікації і ставати прозорішими, тож пообіцяв покращити стосунки з медіа й наголосив на незалежності ЗМІ. Серед основних напрямків роботи назвав зупинення війни на Донбасі, регіональну політику, а також розвиток інвестиційних процесів.

Раніше "Коментарі" писали, що Андрій Богдан був звільнений з посади голови Офісу президента, а його місце зайняв радник президента Володимира Зеленського Андрій Єрмак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!