Головна Новини Політика внутрішня політика В Європі високо цінують політичну позицію Медведчука, - Stalker Zone
commentss НОВИНИ Всі новини

В Європі високо цінують політичну позицію Медведчука, - Stalker Zone

Європейські парламентарі високо цінують позицію голови політради партії «Опозиційна платформа – За життя», народного депутата Віктора Медведчука

14 лютого 2020, 14:23 comments1991
Поділіться публікацією:
В Європі високо цінують політичну позицію Медведчука, - Stalker Zone

Як відзначають аналітики європейського видання Stalker Zone, позиція українського керівництва на міжнародній арені слабка. І на цьому тлі євродепутати розглядають Віктора Медведчука єдиним українським політиком, який прагне до миру в країні та поліпшення добробуту простих українців.

Віктор Медведчук діє в інтересах українського народу, в той час як влада продовжує політику попередників в питаннях російської мови, історії, православної церкви, пишуть автори матеріалу.

"Політика нинішнього режиму України – нічого не змінювати, на жаль, виявилася співзвучною позиції ревних захисників прав російськомовних громадян України – "Опозиційної платформи – За життя", яка стала другою за чисельністю партією в парламенті. Саме голова Політради ОПЗЖ Віктор Медведчук впевнений: нам треба "зшивати країну", тому мову, культуру, історію, релігію ми маємо винести "за дужки"", – йдеться в повідомленні.

Відзначимо, раніше голова політради "Опозиційної платформи – За життя" Віктор Медведчук заявляв, що влада продовжує розпочату колишнім президентом Петром Порошенком політику гоніння на церкву, культуру і російськомовне населення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!