Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук вийде у другий тур президентських виборів, - блогер
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук вийде у другий тур президентських виборів, - блогер

Голова політради партії «Опозиційна платформа — За життя», народний депутат Віктор Медведчук має реальні шанси вийти у другий тур наступних президентських виборів

14 лютого 2020, 16:48 comments4511
Поділіться публікацією:
Медведчук вийде у другий тур президентських виборів, - блогер

Блогер Євген Положій звертає увагу, що українські президенти традиційно мали зв'язки з олігархами, завдяки чому можна зробити прогноз щодо другого туру майбутніх президентських виборів.

Положій зазначає, що ситуація у нинішньої влади зрозуміла, а от у проєвропейських опозиційних сил немає єдиного кандидата.

"Порошенко об'єктивно і суб'єктивно не може бути лідером опозиції. Проблема в тому, що лідера опозиції немає в принципі. Демократичні, патріотичні, проєвропейськи налаштовані сили в Україні не мають зараз лідера, навколо якого вони можуть об'єднатися у другому турі президентських виборів, сказавши, правда, що є Юлія Тимошенко", – пише блогер.

А лідер іншого опозиційного спектру, за словами блогера, вже визначений.

"Віктор Медведчук, за яким стоять його гроші, гроші екс-регіоналів, підтримка Кремля і особисто Путіна, а також чимала підтримка електорату в Україні. Після приєднання тимчасово окупованих територій партія Медведчука може розраховувати на 30-35% в парламенті, що робить Медведчука головним опозиціонером Зеленському і серйозно підвищує шанси на перемогу в президентських виборах", — пише він.

При цьому блогер нагадав, що раніше президент Володимир Зеленський заявив, що не має наміру балотуватися на другий термін. І тому суперник Медведчука у другому турі поки невідомий.

"Втім, навіть якщо і піде, то вибір Зеленський – Медведчук не радує око. Другий варіант: Тимошенко – Медведчук. Це взагалі звідкись з глибоких дев'яностих минулого століття. Але поки що все, вагомих заявок більше немає! Враховуючи потужність Медведчука, як би не довелося уклінно просити у Володимира Зеленського (Ігоря Коломойського) повторно балотуватися", – підкреслив Положій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!