Головна Новини Політика внутрішня політика Рейтинг партії Медведчука зростає, незважаючи на тиск влади, - New Eastern Europe
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг партії Медведчука зростає, незважаючи на тиск влади, - New Eastern Europe

Репресії на адресу членів партії «Опозиційна платформа — За життя» з боку влади не можуть зупинити ріст рейтингу опозиційної політсили

17 лютого 2020, 13:30 comments2307
Поділіться публікацією:
Рейтинг партії Медведчука зростає, незважаючи на тиск влади, - New Eastern Europe

Головним досягненням партії є домовленість голови політради, народного депутата Віктора Медведчука з російським "Газпромом" про знижку на газ для України у 25% за умови прямих поставок блакитного палива з РФ, відзначають аналітики польського англомовного видання New Eastern Europe.

Автори матеріалу зазначають, що ця домовленість стала запорукою успіху партії "Опозиційна платформа — За життя" на дострокових виборах у Верховну Раду в 2019 році.

"Навесні і влітку 2019 року лідери "Опозиційної платформи – За життя" Медведчук і Бойко зустрічалися з Володимиром Путіним і Дмитром Медведєвим, і Олексієм Міллером (генеральний директор "Газпрому"). Потім вони запевнили виборців у тому, що вони забезпечили велику знижку на російський газ для України у 2020 році", – сказано в статті.

Нагадаємо, голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук на переговорах з прем'єр-міністром Росії та керівником "Газпрому" зміг домовитися про надання знижки на газ для України у 25% за умови прямих поставок палива.

У той же час, Віктор Медведчук зазначив, що нова українська влада не хоче користуватися результатами його переговорів і діє в своїх інтересах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://golos.ua/i/734639
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!