Головна Новини Політика внутрішня політика Медведчук про членство в ЄврАзЕС: Сьогодні, може, й ні, а завтра, можливо, так
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук про членство в ЄврАзЕС: Сьогодні, може, й ні, а завтра, можливо, так

Голова політради партії «Опозиційна платформа – За життя», нардеп Віктор Медведчук упевнений, що Україні необхідно змінити економічний курс, відмовившись від подальшої інтеграції з ринком Євросоюзу

18 лютого 2020, 18:39 comments1694
Поділіться публікацією:
Медведчук про членство в ЄврАзЕС: Сьогодні, може, й ні, а завтра, можливо, так

За словами Медведчука, Угода про асоціацію є кабальною для України. У той же час Митний союз перетворився в третю форму економічного співробітництва, яка називається "Євразійський економічний союз", і до якої, на думку нардепа, Україна має долучитися.

"Сьогодні, може, й ні, а завтра, може бути, так", ‒ сказав політик, відповідаючи на питання про можливе членство України ЄврАзЕС.

При цьому Медведчук звернув увагу, що внесення змін до Конституції щодо євроатлантичних прагнень України ще не означають, що держава визначилася зі своїм курсом. На його думку, Україна має радикально змінити свій економічний курс.

"Нам треба відновлювати ринки з Росією і країнами СНД, нам необхідно шукати ринки в країнах Азіатсько-Тихоокеанського регіону. І сьогодні зона вільної торгівлі з ЄС є кабальною ‒ тією, яка знищує нашу економіку", — переконаний політик.

Медведчук відзначив, що, порівняно з 2013 роком, економічна ситуація в Україні суттєво погіршилася, зокрема, зросли ціни та комунальні тарифи.

"Якщо це курс на Євросоюз, НАТО, то цей курс ворожий для наших громадян, і цей курс ми повинні змінити. І ми будемо робити все для того, щоб його змінили", ‒ резюмував нардеп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!