Головна Новини Політика внутрішня політика Постпред України в ООН прочитав російському колезі вірші
commentss НОВИНИ Всі новини

Постпред України в ООН прочитав російському колезі вірші

Кислиця зачитав російському постпреду Небензю вірш російського поета Євгена Євтушенка

19 лютого 2020, 08:26 comments3853
Поділіться публікацією:
Постпред України в ООН прочитав російському колезі вірші

Постійний представник України в ООН Сергій Кислиця запитав російського постпреда Василя Небензю, "чи хочуть росіяни війни", зачитавши частиу  однойменного вірша поета Євгена Євтушенка. Про це повідомляє "Громадське".

Кислиця підкреслив, що спеціально для Небензи перейде на російську мову. "Чи хочуть росіяни війни? Запитаєте ви у тих солдатів, що під березами лежать, і вам дадуть відповідь їх сини, чи хочуть росіяни війни", — процитував представник України поета, додавши, що відповідь на це питання в сьогоднішніх умовах дасть парад Перемоги 9 травня в Москві.

"Коли ми побачимо, винесуть портрети Сталіна його учасники. Того Сталіна, який у свій час було винесено з Мавзолею, але, як бачимо, не з розумів", — вважає український дипломат. Він зазначив, що сьогодні в Росії набирає обертів прославлення Сталіна.

"Коли ростуть як гриби пам'ятники цьому диктатору і вбивці, автору геноциду українського народу 30-х років, я хочу завершити свій виступ питанням до російського представника: так чи хочуть росіяни війни?" — резюмував Кислиця.

Як повідомляло видання "Коментарі", 18 лютого відбулося засідання Радбезу ООН нагоди річниці підписання Мінських угод. Засідання скликала Росія.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!