Головна Новини Політика внутрішня політика "Розбійник" Годунок знову посперечався з Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

"Розбійник" Годунок знову посперечався з Зеленським

У Борисполі скандальний чиновник Годунок в черговий раз посперечався з президентом країни Володимиром Зеленським

19 лютого 2020, 13:47 comments3010
Поділіться публікацією:
"Розбійник" Годунок знову посперечався з Зеленським

Сьогодні президент України Володимир Зеленський повторно приїхав з візитом в Бориспіль під Києвом, щоб подивитися на хід ремонту районної лікарні. На зустріч прийшов секретар Бориспільської міської ради Ярослав Годунок, якого глава держави у липні назвав розбійником і вигнав з наради.

"Пане президенте, дайте слово Ярославу "Розбійнику", – почувся жіночий голос під час брифінгу. “Я розумію, це буде дико від мене звучати, але послухайте мене, будь ласка. Я "розбійник", я не про себе зараз кажу, але буде дивно від мене звучати. Коли розслідуються зловживання, крадіжки попередньої райадміністрації... Я розумію, що тоді вам на мене наговорили, що я такий-сякий поганий, але от розбійник прийшов просити вас, просив губернатора, будь ласка, давайте мільйони, сотні, які вкрали попередня райадміністрація, на які ми могли побудувати корпус, давайте нарешті розберемося. Повірте, я готовий надати факти, мільйони крадіжок", — прокричав Годунок.

“Я прошу вибачення, можна ми спочатку добудуємо, а потім будемо розбиратися. Я хочу ще раз вам сказати – ви вже відома тут людина", — на цих словах Зеленського всі засміялися.

Як повідомляло видання "Коментарі", в липні минулого року Володимир Зеленський вигнав із залу під час робочої наради у Борисполі секретаря Бориспільського міської ради Ярослава Годунка.

Під час наради Зеленський став зачитувати зі смартфона інформацію про те, що член партії "Батьківщина", Ярослав Годунок був раніше судимий за розбій із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

Після цього Годунок заявив, що він обурений тим, що президент України назвав його розбійником. Обурення викликано тим, що раніше Годунок активно агітував жителів Борисполя голосувати за Зеленського. Чиновник зазначив, що сприймає слова Володимира Зеленського як тиск і погрози.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!