Головна Новини Політика внутрішня політика Зубченко: Медведчук граючись зробив «слуг народу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Зубченко: Медведчук граючись зробив «слуг народу»

Голова Політради партії «Опозиційна платформа – За життя», народний депутат Віктор Медведчук став єдиним політиком, який продовжує збільшувати свій вплив на процеси в країні

20 лютого 2020, 17:55 comments3322
Поділіться публікацією:
Зубченко: Медведчук граючись зробив «слуг народу»

Як зазначив політичний сатирик Олександр Зубченко, лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія сказав, що протидія депутатів "Опозиційної платформи — За життя" досі не дозволила ухвалити закон про ринок землі.

"Якщо б не вони, то, за словами Давида, закон про приватизацію землі прийняли б ще два–три місяці тому. Але двісті п'ятдесят з чимось "слуг народу" виявилося недостатньо, тому Медведчук і ко граючи зробили "зелених" як дітей", – заявив Зубченко.

Сатирик переконаний, що Захід висунув Україні жорсткі умови щодо прийняття закону про продаж землі до голосування по імпічменту президенту США Дональду Трампу.

"Навіть називалася дата – 14 січня. Але тут з'явився "страшний Медведчук" і поламав всю гру. Для демократів і "соросят" Віктор Медведчук є фігурою", — сказав Зубченко.

За словами сатирика, американський мільярдер Джордж Сорос причетний до "помаранчевої революції" і введення санкцій США проти Медведчука.

Зубченко також підкреслив, що Віктор Медведчук є єдиним політиком, який не втік з України і нарощує свій вплив.

"Навіть Арахамія звинувачує його в зриві приватизації землі. Але повернемося до офісу президента. Чи зуміє Єрмак потягнути парламентський фронт? Організувати разом з Арахамією голосування законів, які потрібні "соросятам"? Про землю, медіа, боротьбу з фейками і розпродажу всього. Відповідь очевидна – ні. А значить, восени цього року будуть дострокові вибори Ради", – резюмував сатирик.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://golos.ua/i/735335
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!