Головна Новини Політика внутрішня політика ОПЗЖ вимагає розслідувати дії Турчинова в 2014 році
commentss НОВИНИ Всі новини

ОПЗЖ вимагає розслідувати дії Турчинова в 2014 році

На думку партії "Опозиційна платформа - За життя", в 2014 році, виконуючи обов'язки президента, Олександр Турчинов кинув військовослужбовців у Криму напризволяще

17 березня 2020, 18:25 comments3348
Поділіться публікацією:
ОПЗЖ вимагає розслідувати дії Турчинова в 2014 році

Народні депутати від партії "Опозиційної платформи – За життя" звернулися в Офіс генпрокурора, ДБР та СБУ з вимогою розслідувати дії колишнього в. о. президента України Олександра Турчинова, так як в них нібито вбачаються ознаки держзради і злочинів проти національної безпеки України. Про це повідомила прес-служба партії.

"В лютому 2014 року керівництво України в особі в. о. президента України Турчинова кинуло військовослужбовців, які перебували на території Автономної Республіки Крим, напризволяще, без управління, координації та підтримки, хоча ці військовослужбовці очікували чітких наказів від керівництва держави про прийняття невідкладних заходів щодо захисту конституційного ладу і територіальної цілісності України. Такі дії Верховного головнокомандувача призвели до падіння бойового духу і масових порушень присяги", – заявили в партії.

У зв'язку з цим депутати від "Опозиційної платформи – За життя" у своєму зверненні детально аналізують розпорядження Турчинова в той період і приходять до висновку, що викладені факти свідчать про наявність в його діях ознак складу злочину, передбаченого статтею 111 КК України ("Державна зрада").




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!