Головна Новини Політика внутрішня політика Влада повинна прислухатися до Медведчука, - Вадим Рабінович
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада повинна прислухатися до Медведчука, - Вадим Рабінович

Співголова партії ОПЗЖ Вадим Рабинович порекомендував чинної влади Віктора Медведчука як антикризового менеджера

24 березня 2020, 16:07 comments1685
Поділіться публікацією:








Влада повинна прислухатися до Медведчука, - Вадим Рабінович

Влада не хоче прислухатися до порад опозиції. Таку думку висловив народний депутат України, співголова політичної партії "Опозиційна платформа — За життя" Вадим Рабинович в ефірі телеканалу NEWSONE.

Рабинович зазначив, що необхідно прислухатися до Віктора Медведчука, тому що він показав себе як антикризовий менеджер.

"Владі слід прислухатися до голови політради нашої партії Віктора Медведчука, бо кращого антикризового менеджера у нас в країні просто немає! Я розумію, що його політичні погляди кому можуть не подобатися, тому що він через Південний Схід України, а у нас люблять людей з Галичини. Але прийшов час переглянути свої погляди", — впевнений політик.

Вадим Рабинович також вказав актуальні пріоритети для нинішньої влади і зазначив, що необхідно співпрацювати з усіма, хто готовий допомагати українцям.

"Наші інтереси сьогодні полягають у тому, що ми повинні врятувати життя людей і економіку, і для цього ми повинні звертатися до всіх, хто може нам допомогти", — впевнений народний депутат.

Нагадав співголова партії "Опозиційна платформа — За життя" і про те, що незважаючи на складну ситуацію, "так ніхто і не скасував другий етап медичної реформи, який починається вже 1 квітня.

"Потрібно створювати загальноукраїнський мозковий центр, в якому повинні брати участь професіонали, здатні вивести країну з кризи" — закликав політик.

Вадим Рабинович також нагадав про те, що ще три тижні тому він говорив: уряду потрібно готуватися до різних сценаріїв, кожен з яких відповідав би викликам на випадок двотижневого, місячного і більш тривалого карантину.

"Якщо ти заздалегідь не моделюєш ситуацію, то ти не можеш прийняти правильне рішення! У нас же все відбувається в режимі "хапай мішки, вокзал відходить". Ми гарячково посилаємо літаки і робимо різні необдумані вчинки", — констатував Рабінович.

Тому, вважає він, сьогодні в першу чергу потрібно заморозити виплати за зовнішнім боргом.

"Якщо влада цього не зробить, нас всіх перетворять на жебраків. В умовах тотального карантину ми не можемо платити нашим партнерам. Тим більше, зараз і незрозуміло, хто кому друг. Італії, наприклад, сьогодні найбільше допомагають Росія, Куба і Венесуела. Нам — комуністичний Китай. А ті люди, які захищали Супрун, коли та вбивала нашу медицину, сьогодні несильно нам допомагають", — звернув увагу народний депутат.

"Я — не ворожка і не знаю, скільки буде діяти карантин. У нас для цього є держава, яка повинна моделювати ситуацію, а не креативити. Пора приймати рішення", — закликав Вадим Рабинович.

" target="_blank">



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!