Головна Новини Політика внутрішня політика «Краще хоч якийсь міністр, ніж в. о.» — Медведчук про нового главу Мiнздраву Степанова
commentss НОВИНИ Всі новини

«Краще хоч якийсь міністр, ніж в. о.» — Медведчук про нового главу Мiнздраву Степанова

Віктор Медведчук розповів, чому голосував за нового міністра охорони здоров'я Максима Степанова

2 квітня 2020, 21:48 comments1968
Поділіться публікацією:








«Краще хоч якийсь міністр, ніж в. о.» — Медведчук про нового главу Мiнздраву Степанова

Голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат України Віктор Медведчук в ефірі ток-шоу "Пульс" на телеканалі "112 Україна" розповів про те, чому голосував за Максима Степанова на посаду нового міністра охорони здоров'я.

"А як повинні діяти нормальні люди, що в цій ситуації, яка сьогодні розгортається в Україні з розвитком епідемії коронавіруса, на головній посади, яка сьогодні зобов'язана вести боротьбу, охорони здоров'я буде відсутній перша особа. Яким чином?", — заявив Медведчук.

Також голова політради ОПЗЖ заявив, що не дає оцінок професійним якостям Максима Степанова. За його словами, "якби не було Степанова, Іванова, Сидорова на цій посади", було б набагато гірше.

"У нас з освітою не все добре, а виконуючим обов'язки взагалі жах, я про це неодноразово говорив. Але коли не буде міністра охорони здоров'я, то це злочин", — сказав Медведчук.

За його словами, ОПЗЖ ніколи не голосувала за кадрові призначення цієї влади, бо не підтримує політику цієї влади. А тут проголосували за рішення стратегічного ради, де представники ОПЗЖ сказали, що повинні підтримати кандидатуру, яку дає влада.

"Тому що цю кандидатуру дав президент, уряд, вони несуть за неї відповідальність. І якщо б ми не підтримали цю кандидатуру, то посаду міністра була б вакантна, а це значить послабило б ті заходи, які повинні реалізовуватися в інтересах людей і бути спрямовані на боротьбу з коронавірусом. Ось чим обгрунтовані наші дії", — резюмував нардеп.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!