Головна Новини Політика внутрішня політика Влада обдурила людей, урізавши зарплати чиновникам тільки на час карантину — Медведчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада обдурила людей, урізавши зарплати чиновникам тільки на час карантину — Медведчук

Медведчук вважає, що обмеження по виплатах чиновникам носять тимчасовий характер

13 квітня 2020, 19:02 comments2045
Поділіться публікацією:








Влада обдурила людей, урізавши зарплати чиновникам тільки на час карантину — Медведчук

Голова політради партії "Опозиційна платформа — За життя", народний депутат Віктор Медведчук упевнений, що влада "обдурила людей", коли заявила про обмеження зарплат чиновників 10 мінімальними зарплатами і представила це як велике досягнення. Про це політик заявив в кулуарах Верховної Ради.

Журналісти запитали Медведчука про те, чи є це голосування реалізацією ініціативи "Опозиційної платформи — За життя".

"Ні, це не є реалізацією нашого законопроекту, який ми дійсно подали з метою обмежити виплати на руки (підкреслюю: не заробітну плату, а виплати на руки) 10 розмірів мінімальної заробітної плати — на суму 47 000 грн. Це сьогодні достатньо високий обсяг виплат для будь-якого чиновника, представника державної корпорації, представника наглядової ради, для чиновників, які працюють у центральних органах виконавчої влади", — заявив політик.

Що стосується обмежень щодо виплат чиновникам, які підтримала Верховна Рада, то вони носять тимчасовий характер, вважає Медведчук. Він уточнив, що ці обмеження введені тільки на квітень і той місяць, коли буде продовжено карантин. Тому, переконаний опозиційний політик, "заява пана Зеленського є чистої води обманом".

"Якщо карантин буде продовжено, припустимо, до 5 травня, то чиновники будуть обмежені ось цими 10 розмірів мінімальної заробітної плати у квітні і в травні. Якщо він (карантин — ред.) закінчиться в квітні, то одним квітнем. Тобто мова йде про тимчасову міру. І я вважаю, не треба обманювати людей: ніхто не обмежує чиновників у виплаті їм заробітної плати та інших виплат, які вони отримують у величезному обсязі, що перевищує розміри заробітної плати", — підкреслив Віктор Медведчук.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!