Головна Новини Політика внутрішня політика Аркадій Кобринець має намір стати мером Бучі, штаб очолить Таможній
commentss НОВИНИ Всі новини

Аркадій Кобринець має намір стати мером Бучі, штаб очолить Таможній

Партія "Слуга народу" розглядає можливість висунення на мера міста Буча Київської області незаангажованого кандидата, який не пов'язаний з оточенням чинного міського голови, екс-регіонала і фігуранта кримінальних проваджень Анатолія Федорука

21 квітня 2020, 15:00 comments5436
Поділіться публікацією:
Аркадій Кобринець має намір стати мером Бучі, штаб очолить Таможній

Одна з груп впливу в штабі партії "Слуга народу" отримала результати соціологічного опитування, згідно з яким рейтинг кандидатів на посаду мера Бучі очолює чинний мер Анатолій Федорук.

В потилицю Федоруку дихає бучанський депутат Олександр Таможній, який є вічним опонентом Федорука на виборах. На третьому місці – новий кандидат Аркадій Кобринець, який заявив про себе вітанням усім жінкам Бучі з святом 8 Березня. На четвертому місці – громадський активіст Віктор Бархоленко, який так само, як і Таможній, традиційно балотується на пост мера Бучі та активно критикує Федорука. На думку Віктора Бархоленка, за організацією нападів на бучанских активістів стоїть саме мер Бучі Анатолій Федорук та його оточення.

Крім Бархоленка, незначна частина виборців готові віддати свої голоси журналістці Олені Жежері і екс-свободівцю Івану Окоєву.

Експерти припускають, що виборчий штаб Аркадія Кобринца очолить Олександр Таможній. Можливим заступником Таможнего по роботі в штабі називають кандидатуру Юрія Денисенко, який є корінним бучанцем.

Зазначається, що ранее Денисенко мав власні амбіції стати мером Бучі і навіть працював заступником голови Київоблдержадміністрації, але вирішив зосередитися на підтримці Кобринця. Фактично, передвиборна боротьба розгорнеться між двома штабами – Юрія Денисенка і Тараса Шаправского.

Політтехнологи вважають: незважаючи на те, що Кобринець значний час працював на “Бучанському завод склотари" і реалізовував ряд соціальних проектів у Бучі (зокрема, ініціював дитячий шаховий турнір на час карантину "Кубок Бучі" і роздав малозабезпеченим сім'ям Великодні паски), йому доведеться провести потужну виборчу кампанію і об'єднати навколо себе всіх опонентів Федорука.

Втім, Кобринець починає активно об'єднувати навколо себе не тільки опонентів Федорука, а і його підлеглих. Активне сприяння благодійної діяльності Аркадія Кобринцанадає керівниця Територіального центру соціального обслуговування Бучанскогоміськради Світлана Жолуденко.

picture

Олександр Таможній очолить виборчий штаб Аркадія Кобринця на виборах мера Бучі




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!