Головна Новини Політика внутрішня політика «Можлива корупція» Порошенка: суд узявся за НАЗК через бездіяльність
commentss НОВИНИ Всі новини

«Можлива корупція» Порошенка: суд узявся за НАЗК через бездіяльність

Суд вимагає розслідувати, чому НАЗК не перевірило можливе вчинення Петром Порошенком корупційного правопорушення

22 квітня 2020, 12:12 comments1977
Поділіться публікацією:
«Можлива корупція» Порошенка: суд узявся за НАЗК через бездіяльність

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження проти Національного агентства з питань запобігання корупції: у справі про непроведення НАЗК перевірки щодо можливого вчинення п’ятим президентом України, лідером партії "Європейська солідарність" Петром Порошенком корупційного правопорушення. Про це йдеться на сайті Окружного адмінсуду.

Так, в якості третіх осіб без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача виступить приватне акціонерне товариство "Завод "Кузня на Рибальському". Зокрема позивач просить зобов’язати НАЗК перевірити відомості щодо здійснення Порошенком корупційного правопорушення, здійснити належне розслідування інформації, а також вжити заходів, спрямованих на притягнення винних осіб до відповідальності. Крім того, просять надати позивачу детальну письмову інформацію про результати перевірки, розслідування та вжиті заходи.

Нагадаємо, генеральний прокурор Ірина Венедиктова відкрила кримінальне провадження щодо можливих протиправних дій п'ятого президента України Петра Порошенка при призначенні суддів Верховного Суду (ВС). Указ про призначення Порошенко підписав у травні-2019, коли вже було зрозуміло, що ще 5 років посаду глави держави він не буде займати. Експерти розповіли виданню "Коментарі" про можливі причини і перспективи"справи Порошенка".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!