Головна Новини Політика внутрішня політика Наталія Королевська: "Абсолютно підтримую Віктора Медведчука"
commentss НОВИНИ Всі новини

Наталія Королевська: "Абсолютно підтримую Віктора Медведчука"

Королевська підтримала антикризовий план голови політради ОПЗЖ Віктора Медведчука

30 квітня 2020, 14:10 comments2209
Поділіться публікацією:
Наталія Королевська: "Абсолютно підтримую Віктора Медведчука"

Народний депутат України Наталія Королевська в інтерв'ю телеканалу Newsone висловила думку, що в України сьогодні є шанс сформувати новий економічний клас і глобально переформатувати свою позицію як у світі, так і усередині країни.

"Такий шанс дається країнам раз в 100 років. Ми добре пам'ятаємо, як Америка вийшла з повоєнної кризи, після Другої світової війни. США стали претендувати на позицію наддержави у світі, тоді вони заробили свої головні капітали на відновленні світу. Зараз від правильних рішень залежить майбутнє – і це шанс для України. Я абсолютно підтримую Віктора Медведчука і його антикризовий план. Зараз уряд отримав країну в ручне управління, скориставшись вірусом, карантином, світової пандемією. Влада створила фонд і цим фондом розпоряджається – це понад 60 млрд грн. Тобто без рішення парламенту уряд розпоряджатися бюджетними грошима і перерозподіляє їх", – зазначила народний депутат.

Нагадаємо, що Віктор Медведчук представив уряду антикризовий план "Опозиційної платформи – За життя", в якому пропонуються рішучі заходи:

– для захисту економіки і підтримки бізнесу;

– для забезпечення наповнення дохідної частини бюджету в умовах боротьби з епідемією коронавіруса;

– для забезпечення соціального захисту громадян від наслідків епідемії.

Також, в ході інтерв'ю нардеп запропонувала подивитися на ситуацію з іншого боку.

"Пандемія для всього світу зараз це найбільший економічний шок і те, як країни вибудують зараз свої бізнес-моделі, макрополітику, економічну стратегію, буде зрозуміло, якою країною вона вийде після цієї кризи. Зараз від правильних рішень залежить майбутнє – і це єдиний шанс для України. Правильно сказав Медведчук, що треба реструктуризувати борг і почати з чистого аркуша. Ми можемо звільнитися від своїх довголітніх зобов'язань, переформатувати свою податкову, економічну, тарифну політику. У нас зараз з'являється можливість сформувати новий економічний клас, підтримавши малий і середній бізнес", – резюмувала Королевська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://newsone.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!