Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський розповів, скільки часу дав Саакашвілі для видачі результату
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, скільки часу дав Саакашвілі для видачі результату

Президент України Володимир Зеленський заявив, яких саме результатів і коли вимагає від новопризначеного Міхеїла Саакашвілі

9 травня 2020, 21:40 comments3773
Поділіться публікацією:
Зеленський розповів, скільки часу дав Саакашвілі для видачі результату

Президент України Володимир Зеленський розповів, що від Міхеїла Саакашвілі, який днями був призначений головою виконавчого комітету реформ, очікує в найближчі місяці позитивних результатів. Про це гарант заявив під час робочої поїздки на Закарпаття, передає "Укрінформ".

"Результатів роботи від Саакашвілі очікую не на другий день після його призначення, але в найближчі місяці він повинен бути", — сказав президент.

Як він зазначив, йдеться про дерегуляцію в бізнесі та митну реформу. Адже, за словами Зеленського, саме за президентства Саакашвілі у Грузії була подолана корупцію та модернізована митниця.

Крім того, глава держава наголосив на "міцних інвестиційних зв'язках Саакашвілі з багатьма країнами. А також Зеленський чекає на позитивні зміни у пенсійній сфері.

Як повідомлялося, Зеленський назвав негативну реакцію Грузії на високий пост для Саакашвілі "помилковою". За словами Зеленського, призначення Саакашвілі головою комітету реформ — це наше внутрішнє питання.

Раніше портал "Коментарі" писав, що через призначення Саакашвілі Грузія викликала посла з України. Сталося це після того, як Міхеїл Саакашвілі напередодні очолив Виконавчий комітет реформ при Офісі президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!