Головна Новини Політика внутрішня політика Зеленський перетворився в «слугу МВФ» і «молодого» Порошенка — Зубченко
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський перетворився в «слугу МВФ» і «молодого» Порошенка — Зубченко

На думку публіциста, «ера Зеленського закінчиться достроково»

14 травня 2020, 18:37 comments3141
Поділіться публікацією:
Зеленський перетворився в «слугу МВФ» і «молодого» Порошенка — Зубченко

Політичний публіцист Олександр Зубченко заявив, що голосування за так званий антикомолойский закон показало, що Зеленський остаточно перетворився на "слугу МВФ і політичного двійника екс-президента України Петра Порошенка.

"13 травня 2020 року дійсно стало "історичним днем". Зеленський публічно перетворився з міфічного Голобородько в абсолютно реального "слугу МВФ і політичного двійника Порошенко. Політично це означає, що вже не стоїть питання: хто краще — Порошенко або Зеленський? Володимир Олександрович блискуче довів, що ніякої різниці, власне кажучи, і немає", — констатував Зубченко.

Публіцист нагадав, що Зеленський в період виборів обіцяв саджати корупціонерів, а в підсумку всіх випустили, навіть "скандального" Юрія Гримчка. Зубченко пише, що навіть нібито проплачені соціологічні опитування фіксують падіння рейтингу чинного президента.

"Навіть проплачені дослідження фіксують зростання популярності "Опозиційною платформи". Одним із свідчень подібного переходу виборців є той факт, що окремі "слуги" вже ведуть переговори з партією Медведчука з приводу місцевих виборів", — заявив автор.

На думку Зубченко, "ера Зеленського" закінчується достроково, тому що між чинним президентом Зеленським і колишнім президентом Порошенко немає ніякої різниці, а 73,22% виборців Зеленського "почувають себе обдуреними".

"Чому? Тому що голосували проти Порошенка, а в внаслідок їм підсунули молодого Порошенко", — пише публіцист.

Зубченко також назвав "слугою МВФ" і Тимошенко. За його словами, по ідеології від Зеленського і Порошенко відрізняється тільки партія Віктора Медведчука.

"Це коли 9 травня святкують День Перемоги, коли "революція гидности" — технологія зміни влади для здійснення зовнішнього управління, а МВФ — це грабіжники з великої дороги, які прийшли відібрати в українців землю та інші залишки національних багатств", — заявив Зубченко.

На завершення автор також нагадав, що Медведчук замість розмов розробив мирний план, який зараз просуває на міжнародному рівні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!