Головна Новини Політика внутрішня політика За рік на державних посадах опинилися понад 30 «кварталівців» і їх знайомих – КВУ
commentss НОВИНИ Всі новини

За рік на державних посадах опинилися понад 30 «кварталівців» і їх знайомих – КВУ

У Комітеті виборців підрахували, скільки людей з оточення Володимира Зеленського зайняли державні посади в Україні

15 травня 2020, 14:08 comments2868
Поділіться публікацією:
За рік на державних посадах опинилися понад 30 «кварталівців» і їх знайомих – КВУ

Упродовж першого року президентства Володимира Зеленського державні посади отримали понад 30 осіб, які раніше працювали в структурах "Студії Квартал 95", її дочірніх організаціях, а також співпрацювали із Зеленським на професійній основі, або ж були знайомими, друзями, родичами. Про це повідомив Комітет виборців України (КВУ).

Зазначається, що з цього числа 12 людей безпосередньо працювали в "Студії Квартал 95". У КВУ зауважили, що до цього більшість нинішніх діячів не мали досвіду роботи у державній сфері. Йдеться про нардепів, посади помічників, заступників і керівників Офісу Президента, місця роботи в органах безпеки України, центральних органах виконавчої влади, або ж членство в наглядових радах і комітетах. Повний перелік імен та посад опублікований на сайті КВУ.

"Варто розуміти, що більшість із цих людей не були пов’язані із політикою раніше і просто не опинилися б на теперішніх посадах, якби не В. Зеленський. Більше того, давні друзі і бізнес-партнери В. Зеленського отримали не лише посади в Офісі Президента, але й місця в органах безпеки України, що безпосередньо підіймає питання їх профпридатність для виконання поставлених завдань", – йдеться у повідомленні комітету.

Раніше "Коментарі" писали, що Зеленський може піти на другий президентський термін. Про це заявили в Офісі президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!