Головна Новини Політика внутрішня політика Міністр юстиції Малюська з командою АРМА намагаються взяти Межигір'я під особистий контроль — ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр юстиції Малюська з командою АРМА намагаються взяти Межигір'я під особистий контроль — ЗМІ

ЗМІ пишуть, що після призначення на посаду Малюська в обхід конкурсу вибирав керуючу компанію для комплексу Межигір'я

19 травня 2020, 20:05 comments2916
Поділіться публікацією:
Міністр юстиції Малюська з командою АРМА намагаються взяти Межигір'я під особистий контроль — ЗМІ

Міністр юстиції Денис Малюська і нове керівництво Агентства з розшуку та управління майном, придбаним незаконним шляхом, в особі тимчасово виконуючого обов'язки директора Віталія Сігідіна та його заступника Володимира Павленка намагаються взяти Межигір'я під особистий контроль. Про це написав колишній начальник управління менеджменту активів АРМА Віталій Різник в блозі для видання Цензор.немає.

За його словами, Малюська, Сигидин і Павленко в обхід конкурсу призначили управляючою компанією ТОВ "Зручно", яка нібито не відповідає вимогам до керуючого таким комплексом. Детальну схему про договори чиновників у процесі вибору керуючої компанії висвітлив Telegram-каналу АРМА: мистецтво красти.

"Замість відкритого конкурсу та наведення порядку в управлінні резиденцією колишнього президента міністр бере справу у свої руки абсолютно в іншому сенсі — в ручному режимі, через схвалення співробітників ГПУ, призначається управительская компанія, яка обіцяє зробити з Межигір'я курорт", — пише Різник.

Різник підкреслює, що плани міністра і афілійованої до нього компанії по трансформації комплексу йдуть врозріз із законом України закріпленими в ньому завданнями і цілями процедури управління арештованим майном.

"Завдання АРМА — не просто управляти майном, а, головне, зберегти його до остаточного рішення суду. Категорично не можна починати перебудовувати, перекроювати і змінювати комплекс, вносити зміни на своє розсуд заради зростання прибутковості, передавати права власності — Межигір'я не конфісковано, воно заарештовано", — підкреслює Різник.

Основними завданнями створеного в 2015 році АРМА є розпорядження арештованим майном, а також передача його під тимчасове управління третім компаніям, щоб воно не втратило своєї цінності і не завдало збитків власникам до рішення суду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!