Головна Новини Політика внутрішня політика За спиною президента Ахметов повертає в політику Яценюка, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

За спиною президента Ахметов повертає в політику Яценюка, - політолог

Політичний експерт Микола Давидюк переконаний, що раптова поява Арсенія Яценюка в офіційному пулі міністрів в Чернівцях вказує на плани Ріната Ахметова повернути його у владу

22 травня 2020, 11:35 comments5470
Поділіться публікацією:
За спиною президента Ахметов повертає в політику Яценюка, - політолог

Олігарх Рінат Ахметов намагається повернути в політику екс-прем'єра України Арсенія Яценюка. Таку думку висловив політичний експерт Микола Давидюк, наголошуючи, що раптова поява Арсенія Яценюка в офіційному пулі міністрів, які відвідали 21 травня Чернівці, вказує на плани Ріната Ахметова повернути політика у владу.

"Протягом останніх місяців ЗМІ, які належать Рінату Ахметову, наполегливо працюють над поверненням Яценюка якщо не на політичну карту, то хоча б в публічне поле. Але поява екс-прем'єра поруч з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, міністром охорони здоров'я Максимом Степановим та міністром кабінету міністрів Олегом Немчиновим більше скидалася на недолугу спробу перебільшити реальний статус Яценюка", — каже експерт.

На думку Давидюка, відсутність в офіційному пулі робочої поїздки в Чернівці депутатів-мажоритарників від "Слуги народу" і присутність там Яценюка виглядає, як мінімум, дивно.

"Очевидно, що найбільший український олігарх намагається повернути свого протеже у владу, але коли для цього в ролі статистів на задній план виставляють міністрів, це говорить про проблеми з політичною культурою, — зазначає Микола Давидюк. — Також інтригою є роль, яку в реалізації сценарію повернення Арсенія Яценюка зіграє інший підручний Ріната Ахметова — прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Поки очевидно лише те, що ця гра буде вестися за спиною президента".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!