Головна Новини Політика вибори Найпопулярнішим серед «не слуг» у Дніпрі став Геннадій Гуфман
commentss НОВИНИ Всі новини

Найпопулярнішим серед «не слуг» у Дніпрі став Геннадій Гуфман

У більшості округів Дніпропетровської області перемога дісталася кандидатам від партії "Слуга народу", але Геннадій Гуфман показав найвищий рейтинг серед тих, хто не входить в цю політичну силу

23 липня 2019, 15:43 comments5383
Поділіться публікацією:
Найпопулярнішим серед «не слуг» у Дніпрі став Геннадій Гуфман

Кандидат в народні депутати від 26-го округу (Дніпропетровська область) Геннадій Гуфман показав найкращий результат серед всіх округів Дніпра після представників партії "Слуга народу". Особистий рейтинг мецената виявився в 2-3 рази вище, ніж у інших відомих представників дніпропетровського політикуму: Івана Куліченка, Тетяни Рычкової, Максима Курячого, Загіда Краснова.

Зазначимо, що в більшості округів перемога дісталася "слугам народу", однак варто врахувати, що кандидати від цієї партії ретранслювали на собі рейтинг президента Володимира Зеленського, отримуючи солідний відсоток в якості гарантованого бонусу.

У середньому розриви між "слугами народу" і другими в рейтингу – від 20% до 50%. З мінімальним відривом у 8%, у Дніпрі виграв лише представник "зеленої" партії харківський бадмінтоніст Кирило Нестеренко. Результат Геннадія Гуфмана, що посів друге місце на цьому окрузі, — більше 31%, що стало рекордом в місті і кращим результатом серед "не слуг".

В цілому ж результат кандидатів з цієї категорії у Дніпропетровській області починається з 7-8 до 12-14 %. При цьому більшість з "других" не дотягують і до 20%. Краще позиції серед других – у чинного нардепа Максима Курячого, який балотувався по 25-му округу. Мріяли стати нардепами, але не дотягли навіть до других місць Загід Краснов (14,7%), Тетяна Ричкова (10.6%) і Іван Куліченко (13,5%).

Якщо ж порівнювати результати по Дніпропетровській області, то ініціатор програми "Соціальна реконструкція" і найактивніший кандидат у Дніпрі Геннадій Гуфман набрав один з кращих результатів у області серед "не слуг". Діючий нардеп Артур Мартовицький (ДТЕК) з 36-го округу, який посів друге місце, набрав трохи більше 32%, а інший нардеп Андрій Шипко по 35-му округу – трохи більше 29%. Єдиний, хто з подібним результатом, 34,7%, зміг обійти представника "Слуги народу" — парламентарій Дмитро Шпенов в окрузі 37.

Враховуючи, що Гуфман – не нардеп, і порівняно нещодавно в політиці, його результат вартий особливої уваги. Будучи членом "Опозиційної платформа — За життя", його особистий рейтинг виявився фактично вдвічі вищим результатів цієї партії, яка по Дніпру та області на нинішніх виборах набрала близько 17 %.

Варто очікувати, що з подібним кредитом довіри Геннадій Гуфман не зупиниться на досягнутому і продовжить свою діяльність після виборів. Зокрема, він вже заявив про намір у серпні провести чимало зустрічей з жителями міста.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!