Головна Новини Політика вибори На Закарпатті «забракували» результати голосування на дільниці через членів комісії
commentss НОВИНИ Всі новини

На Закарпатті «забракували» результати голосування на дільниці через членів комісії

Члени комісії видали зайві бюлетені

23 липня 2019, 19:21 comments3828
Поділіться публікацією:
На Закарпатті «забракували» результати голосування на дільниці через членів комісії

На виборчій дільниці №210489 (округ №72, Солотвино, Тячівський р-н, Закарпатська область) результати голосування за кандидата-мажоритарника визнано недійсним, повідомляє мережа "ОПОРА".

Так, бюлетені для голосування отримали на дільниці в день виборів 250 осіб. При цьому 61 виборець змінював місце голосування без зміни виборчої адреси. Ця категорія виборців має право голосувати лише за партійні списки. Проте члени комісії видали 61 виборцю бюлетені для голосування за кандидатів-мажоритарників.

"Немає впевненості, що в інших селах Закарпаття, де не було незалежних спостерігачів, ДВК так само не видавали бюлетені за кандидата в окрузі виборцям, які тимчасово змінили місце голосування і є незареєстрованими в межах округу. У даній ситуації через некомпетентність членів ДВК думка виборців цієї дільниці щодо їх представника у парламенті залишилася повністю проігнорованою", — сказав координатор мережі "ОПОРА" в Закарпатській області Ярослав Гулан.

Зазначимо, за партійними списками перемогу на ділянці здобула партія "Слуга народу".

Як повідомляли "Коментарі", Згідно опрацювання 90% протоколів, у Раду проходять п'ять партій — "Слуга народу", "Опозиційна платформа — За життя", "Європейська Солідарність", "Батьківщина" і "Голос".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!