Головна Новини Політика вибори Вибори на Донбасі: Сергій Сивохо закликав своїх опонентів почати працювати на благо регіону
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибори на Донбасі: Сергій Сивохо закликав своїх опонентів почати працювати на благо регіону

Кандидат від партії "Слуга народу" по 49-му округу Сергій Сивохо вважає своє третє місце "маленькою перемогою" і пропонує своїм опонентом відкласти в сторону конфлікт і приступити до роботи

24 липня 2019, 10:49 comments3793
Поділіться публікацією:
Вибори на Донбасі: Сергій Сивохо закликав своїх опонентів почати працювати на благо регіону

Кандидат в народні депутати від партії "Слуга народу" по 49-му виборчому округу (Донецька область), креативний продюсер ТОВ "Квартал 95" Сергій Сивохо за підсумками парламентських виборів закликав сторони конфлікту в своєму окрузі заспокоїтися і почати працювати на благо Донбасу. Відповідний заклик він зробив у коментарі виданню "ЭхоУА".

Сивохо підкреслив, що боротьба за місце під куполом Ради на його окрузі була жорсткою і в цій боротьбі йому довелося битися з "представниками" старої еліти" — мером Дружківки (кандидатом від "Опозиційної платформи – За життя") Валерієм Гнатенко і олігархом (кандидатом від "Опозиційного блоку") Борисом Колесніковим. Але результат у вигляді свого третього місця представник "Слуги народу" вважає "маленькою перемогою".

"Ми змогли істотно збільшити і мій рейтинг і рейтинг партії, але, звичайно, треба бути реалістами — за місяць вкрай складно наростити м'язи для перемоги над кандидатами, які роками щільно працювали в цьому регіоні. Це був найскладніший округ на Донбасі, так і у всій Україні — тут мала початися битва двох досвідчених політиків — Колеснікова і Гнатенко. Саме тому президент попросив мене піти від цього дуже важливого округу", — говорить Сивохо, відзначаючи, що протистояння між його конкурентами триває досі.

За словами кандидата, його спостерігачі виявляли і присікали спроби фальсифікацій. Сергій Сивохо також допускає, що деякі члени виборчих комісій були упередженими і навіть надмірно лояльні до порушень.

"Нам навіть доводилося викликати поліцію, щоб фіксувати ці порушення. Але найцікавіше почалося вже в окружній комісії. Причому після того, як ми з Колесніковим визнали перемогу Гнатенко", — підкреслив він.

Креативний продюсер "Кварталу 95" нагадав, що фальсифікація результатів виборів несе за собою кримінальну відповідальність. За його словами, в ситуації з недобросовісною роботою на окрузі повинна розібратися поліція. Кандидати ж, на переконання Сивохо, повинні негайно взятися до роботи на благо округу і всього Донбасу, який сьогодні перебуває в катастрофічному становищі. У той же час Сивохо впевнений, що скандал на окрузі вже ніяк не вплине на результати виборів, так як розрив між Гнатенко і його суперником Колесніковим "занадто очевидний".

"У нас на кожній дільниці працювали спостерігачі від Асоціації професійних політичних консультантів, які проводили паралельний підрахунок явки та результатів волевиявлення. Ми готові поділитися цими даними", — резюмував він.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!