Головна Новини Політика вибори Нестор Шуфрич розповів про «підводні камені» голосування на 105-му окрузі
commentss НОВИНИ Всі новини

Нестор Шуфрич розповів про «підводні камені» голосування на 105-му окрузі

За порушення при голосуванні на 105-му окрузі, в тому числі і за фактом підкупу, порушено кілька кримінальних справ, - Шуфрич

26 липня 2019, 11:03 comments3995
Поділіться публікацією:
Нестор Шуфрич розповів про «підводні камені» голосування на 105-му окрузі

Народний депутат Нестор Шуфрич, що перебуває в Луганської області, розповів про фальсифікації на виборах на користь одного з кандидатів.

"Коли ми побачили на сайті ЦВК, що на 105 окрузі закінчився підрахунок голосів, ми зрозуміли, що хтось дуже хоче швидко встановити результати на 105 окрузі. Був підтверджений факт маніпулювання. Після цього, голова комісії рішенням ОВК було відсторонений від ведення засідання ОВК та призначений інший, і почалася нормальна робота", повідомив політик.

Нестор Шуфрич розповів, що дуже багато даних, які отримані з дільниць не збіглися: "Перерахували всі корінці бюлетенів, і після неспівпадання був складений протокол невідповідності. Коли готувалися до наступного кроку прийшла інформація, що замінили, в терміновому порядку декількох членів ОВК, у тому числі від блоку Порошенко, "Народного фронту" і "Самопомочі". Я посміхнувся і сказав, нарешті проявилися друзі Ріната Ахметова".

Нестор Шуфрич зазначає, що за попередніми підрахунками його партію підтримало більше 60%, в той час як "Оппоблок" отримав 8% підтримки.

"Було очікувано, що Сергій Медведчук від ОПЗЖ виграє. На членів ОВК робився тиск і залякування. Ці всі методи спрацювали в ніч виборів і це було виявлено, це стало предметом розслідування, було порушено кілька кримінальних справ, в тому числі і за фактом підкупу", — розповідає Шуфрич.

Політик також повідомив, що домігся законної процедури розгляду підсумків виборів і розповів, що показало голосування.

"Це була оцінка того, що Вілкул відібрав у Бойка можливість боротися в другому турі, і фактично була забезпечена Порошенко можливість пролізти у другий тур", — заявляє Шуфрич і додає, що всі дії представників блоку Порошенко, Народного фронту і Самопомочі – це як раз і є розрахунок з Рінатом Ахметовим за його співпрацю з режимом Порошенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Комментарии"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!