Головна Новини Політика вибори Оприлюднено прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Оприлюднено прогноз погоди

Синоптики розповіли, коли спаде спека

29 липня 2019, 07:16 comments8786
Поділіться публікацією:
Оприлюднено прогноз погоди

Сьогодні по всій території України буде спекотна і практично суха погода. У середньому повітря прогріється до +29-31 градуси, на півдні місцями до +34. Дощі можливі в деяких регіонах західних областей.

Завтра синоптики обіцяють грозові дощі майже по всій території країни. Винятком будуть лише південні регіони. Разом з дощами прийде і зниження температури по всій Україні в середньому на 2-4 градуси.

У середу, 31 липня, дощі залишаться лише на заході України. На решті території без опадів, але хмарно. Температура повітря знизиться в цілому ще на пару градусів.

1 серпня, очікується відчутне похолодання. Вночі в деяких регіонах стовпчики термометрів опустяться до 10 градусів. Вдень температура повітря навіть на півдні країни не буде перевищувати +26. Місцями до +28. На заході країни знову дощитиме.

У п'ятницю, 2 серпня, погода буде схожа з попереднім днем. Дощі просунуться вглиб на схід України. Але з півдня прийде потепління. Як вночі, так і вдень температура підвищиться в цілому на 2-3 градуси порівняно з попередньою добою.

Як повідомляли "Коментарі", на весь серпень варто очікувати цього літа.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!