Головна Новини Політика вибори Партіям компенсують витрати на передвиборну агітацію майже на півмільярда грн
commentss НОВИНИ Всі новини

Партіям компенсують витрати на передвиборну агітацію майже на півмільярда грн

Кошти будуть виділені з держбюджету на 2020 рік

6 вересня 2019, 18:04 comments2352
Поділіться публікацією:
Партіям компенсують витрати на передвиборну агітацію майже на півмільярда грн

Центральна виборча комісія затвердила обсяг видатків на відшкодування політичним партіям витрат по фінансуванню передвиборної агітації на виборах у Верховну Раду, повідомляє прес-служба ЦВК.

"Затверджено обсяг видатків для включення до бюджетного запиту за бюджетною програмою 6731110 "Відшкодування витрат політичним партіям, повʼязаних із фінансуванням їх передвиборної агітації на виборах народних депутатів України" до проєкту Державного бюджету України на 2020 рік у сумі 467 млн 327,7 тис. грн" , — сказано в повідомленні.

Також ЦВК затвердила обсяг видатків для включення до бюджетного запиту за бюджетною програмою 6731020 "Проведення виборів народних депутатів України" у проекті держбюджету на 2020 рік у сумі 95 млн 522 тис. грн.

Центрвиборчком затвердив обсяг видатків для включення до бюджетного запиту-2020 за бюджетною програмою 6741020 "Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів" у сумі 2 млрд 238 млн. 76 тис. грн.

Крім того, затверджено обсяг видатків для включення до бюджетного запиту на функціонування Державного реєстру виборців в сумі 44 млн 265,1 тис. грн.

Також ЦВК внесла зміни до складу територіальних виборчих комісій.


Нагадаємо, 29 серпня розпочала роботу Верховна Рада 9-го скликання, яка була обрана на дострокових парламентських виборах 21 липня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!