Головна Новини Політика вибори "Наймолодші й освічені": Шарій повідомив, з кого складається його електорат
commentss НОВИНИ Всі новини

"Наймолодші й освічені": Шарій повідомив, з кого складається його електорат

В інтерв'ю Ксенії Собчак Шарій проаналізував свої 2,2% на виборах

10 жовтня 2019, 10:55 comments6775
Поділіться публікацією:
"Наймолодші й освічені": Шарій повідомив, з кого складається його електорат

Популярний український відеоблогер, а тепер і політик Анатолій Шарій, відомий скандальними розслідуваннями і сюжетами з критикою української влади, заявив, що проголосували за його партію на останніх парламентських виборах 2,23% виборців найосвіченіші і наймолодші. Про це він заявив в ефірі інтерв'ю "Обережно, Собчак".

Так, політик підкреслив, що проведення політичного аналізу ЦВК і офіційні результати соцопитувань показали, що саме такі люди — розумні і самодостатні підтримали проживає за межами України Анатолія Шарія.

Крім того, незважаючи на "провал" на виборах, Шарій, як глава однойменної партії, пообіцяв, що піде і на місцеві вибори.

"Я йду, тому що хочу зробити щось реальне, щоб це запам'яталося. Щоб потім сказали;" ну ніхрена собі, реально можна було це зробити, чому ми це не зробили сім років тому? ", — позначив Шарій.

Що стосується президентських амбіцій, то у блогера їх немає.

"Немає ні в якому разі, — відповідає Шарій на питання Собчак, не хотів би він повторити досвід Володимира Зеленського, — Ви тільки уявіть, що таке життя президента. Я такий, що у мене буває, ось сиджу і прямо захотілося покататися на самокаті. І я ж уже не зможу покататися на самокаті".

Відзначимо, що український відеоблогер і журналіст Анатолій Шарій з 2011 року розшукується правоохоронними органами у двох кримінальних виробництвам. У 2012 році він, перебуваючи під підпискою про невиїзд нелегально залишив Україну, відправившись в Москву, а звідти — в Нідерланди. Зараз він має офіційний статус в ЄС як біженець і в своєму блозі постійно нагадує про політичне переслідування з боку режиму Віктора Януковича і Петра Порошенка.

Ксенія Собчак запитала, чи не думає Шарій повернутися в Україну, в зв'язку зі зміною президента, на що той відповів негативно.

"У політичному плані правильно там бути, але в  плані ментальному я вже далекий", — резюмував вигнанець.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Анатолій Шарій виступив на підтримку телеканалу NewsOne.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!