Головна Новини Політика зовнішня політика Названі найбільші контрабандисти в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі найбільші контрабандисти в Україні

Нефьодов вважає своїм головним завданням "перевести чорний бізнес у білий"

9 серпня 2019, 12:24 comments5690
Поділіться публікацією:
Названі найбільші контрабандисти в Україні

Голова Державної митної служби Максим Нефьодов назвав прізвища найбільших контрабандистів в Україні. Він розповів, що про це йому відомо з преси.

"Це пан Альперін, Амінев, Шерман. Фірманюк. Пан... Я чув багато прізвищ на Західній Україні, я чесно не згадаю. У мене є папірець, я записую їх".

За його словами, цих людей преса пов'язує з митними порушеннями. Також Нефьодов зазначив, що поки він ще не досвідчений митник, а також не поліція, щоб кидатися звинуваченнями.

Також Нефьодов розповів про те, що його головним завданням є зменшення поля для порушень і поступово переводити чорний бізнес в сірий, а сірий — в білий.  

“Моє головне завдання — це зменшити поле для корупції. Це створити таку ситуацію, коли люди, які, наприклад, хочуть стати логістичними операторами, я скажу їм: "Ставайте логістичними операторами, ви возите тільки в білу, будь ласка, працюйте. Якщо вас правоохоронні органи хочуть карати за старі гріхи — це питання до ним", — заявив глава ДМС.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Кабінет міністрів України призначив Максима Нефьодова керівником Державної митної служби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!